Fes la teua comanda de carn de vedella i pollastre 🐮🐔 MARç- Carns Robres
Com acordàrem en la reunió del 14/12/2022 iniciem les comandes mensuals de carn per a 2023, de manera alternativa amb les 2 proveïdores escollides per la comissió de proveïdores. Per tant la comanda en GENER serà per a Carns Robres, i es podrà encomanar Carn de Pollastre i de Vedella en el següent formulari.

El procés serà el següent, tin en compte les dates:
  1. Durant tota la tercera setmana del mes de març es podrà fer la comanda en el següent formulari (20 de març al 2 d`abril de 2023). 
  2. El divendres de la cuarta setmana s'enviarà a la proveïdora.
  3. Les comandes tenim previsió de rebre-les preparades per a cada soci o sòcia que l'ha fet el 12-13 d`abril. Avisarem quan estiga en la botiga pel whatsapp de difusió de la botiga i podreu passar a arreplegar-lo en horari comercial. 
Recorda que et fas responsable d'allò que has encomanat i hauràs d'abonar-ho, pots conéixer el preu total de la teua comanda calculant-la amb el preu que està en la descripció de cada producte del formulari i al que s'ha de sumar el cost del transport que es repartirà per kg de comanda. 
El preu de transport definitiu el sabrem quan el rebem. Però perquè pugues fer-te una idea en les Característiques de l'Enviament de Carns Robres et posem un escalat segons la suma de totes les comandes.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cómo acordamos en la reunión del 14/12/2022 iniciamos los pedidos mensuales de carne para 2023, de manera alternativa con las 2 proveedoras escogidas por la comisión de proveedoras. Por lo tanto el pedido en ENERO será para Carnes Robres, y se podrá pedir Carne de Pollo y de Ternera en el siguiente formulario.

El proceso será el siguiente, ten en cuenta las fechas:
  1. Durante toda la tercera semana del mes de enero se podrá hacer el pedido en el siguiente formulario (20 de marzo al 2 de abril de 2023).
  2. El viernes de la tercera semana se enviará a la proveedora.
  3.  Los pedidos tenemos previsión de recibirlos preparados para cada socio o socia que lo ha hecho el 12-13 de abril. Avisaremos cuando esté en la tienda por el whatsapp de difusión de la tienda y podréis pasar a recogerlo en horario comercial. 
Recuerda que te haces responsable de aquello que has pedido y tendrás que abonarlo, puedes conocer el precio total de tu pedido calculándolo con el precio que está en la descripción de cada producto del formulario y al que se tiene que sumar el coste del transporte que se repartirá por kg de pedido. 
El precio de transporte definitivo lo sabremos cuando lo recibamos. Pero para que puedas hacerte una idea en las Características del Envío de Carnes Robres te ponemos un escalado según la suma de todos los pedidos.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
POLLASTRE I VEDELLA ECOLÒGICA
Proveïdores d'esta comanda:                                              
- Vedella 🐮: Carns Robres productora ecològica directa de vedella del Maestrat practicant la transhumància i amb carnisseria a Castelló. Més info ací  
-El Pollastre 🐔: vindrà de les següents empreses productores mitjançant Carns Robres que ho preparà en el seu obrador:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proveedoras de este pedido:
- Ternera🐮: Carnes *Robres productora ecológica directa de becerra del *Maestrat practicando la trashumancia y con carnicería a Castelló. Más info aquí  
-El Pollo 🐔 : vendrá de las siguientes empresas productoras mediante Carnes Robres que lo preparó en su obrador:
Nati *
Telèfon/teléfono *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy