Ilmoittautuminen mökkiviikonloppuun 15.-16.10.
Pohjois-Pohjanmaan kenujen syyskokous lähestyy ja olemme päättäneet viettää syyskokouksen yhteydessä keskustanuorten mökkiviikonloppua Lumijoella perjantaista sunnuntaihin 15.-17.10.

Nuorten piirin syyskokous järjestetään perjantaina 15.10. klo 18 alkaen Majatalo Sipassa (Kankaanpääntie 24, 91980 Lumijoki). Syyskokoukseen voi myös etänä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat kuten piirin puheenjohtajan ja piirihallituksen valinta vuodelle 2022. Jos osallistut vain syyskokoukseen, ilmoittaudu maanantaihin 11.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen pohjois-pohjanmaa@keskustanuoret.fi. Kokouksessa kahvitarjoilu, jonka yhteydessä kasvispiirakkaa ja makeaa kahvileipää.

Mökkiviikonloppu järjestetään syyskokouspaikassa Majatalo Sipassa Lumijoella. Mökkiviikonlopusta on mahdollisuus osallistua Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokoukseen lauantaina 16.10. klo 12 alkaen Lumijoen liikuntahallilla (Poutalantie 1). Mökkiviikonloppu kustantaa kahdelta yöltä 20 e ja yhdeltä yöltä 10 e sisältäen aamupalat lauantaina ja sunnuntaina sekä iltapalan lauantai-iltana. Majoitukseen kuuluu myös liinavaatteet. Mökkiviikonlopun aikana meillä on käytössä rantasauna. Majatalossa on vuodepaikat 10 henkilölle, joten 10 nopeinta lunastaa itselleen vuodepaikan. Loput halukkaat osallistujat voivat ottaa mukaansa nukkumisalustan tai patjan ja makuupussin, jossa nukkua viikonlopun aikana.

Huomioithan, että Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokouksessa lounas ja kahvit ovat maksullisia ja omakustanteisia. Lounas piirikokouspaikalla maksaa noin 10-15 euroa. Lounas ja kahvit pitää maksaa käteisellä.

Mökkiviikonlopun majoitukseen pitää ilmoittautua maanantaihin 11.10. mennessä tällä Google Forms -lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain mökkiviikonlopun järjestelyihin ja niitä säilytetään tapahtuman päättymiseen saakka.

Piirin tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori Eevasisko antaa lisätietoja syyskokouksesta, mökkiviikonlopusta ja tapahtumasta yleisesti puhelimitse numerosta 040 5274913 tai sähköpostilla eevasisko.mehtatalo@keskustanuoret.fi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistun syyskokoukseen ja mökkiviikonloppuun *
Ilmoita tässä erityisruokavaliosta ja toiveista majoituksen suhteen
Nimi *
puhelinnumero *
sähköpostiosoite *
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova ja mökkiviikonlopun omakustanneosuus on kahdelta yöltä 20 e/osallistuja ja yhdeltä yöltä 10 e/osallistuja. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy