Alpha i Bymenigheten - Sandnes 2019
Tid: Fra og med januar 2019

Sted: I ulike hjem i Sandnes. (Du er også velkommen til gudstjenester annenhver søndag på Ganddal bydelshus som også vil følge Alpha-temaene).

Du kan vise din interesse ved å skrive inn navn og mobilnummer nedenfor, så tar vi kontakt! Send også gjerne en sms til Vidar på mobil 40146184, så er du sikker! Er du på Facebook, kan du også benytte følgende link for praktiske oppdateringer: https://www.facebook.com/events/326819141239084/

Alpha er for deg som ser etter en anledning til å få en praktisk innføring i den kristne tro i et åpent og avslappende miljø.
Vi samles i ulike hjem tilknyttet ByMenigheten - Sandnes.

Alpha er gratis og består av 11 ukentlige samlinger fra januar til mars 2019 (+ en lørdag) med enkelt måltid, oppdatert undervisningsmateriell og samtale i grupper. Prøv ut en kveld eller to i januar og se om dette er noe for deg!
Her blir du tatt godt imot med alle dine tanker, ideer og spørsmål. Ingen spørsmål er for små, for vanskelige eller for dumme!

Alpha er for alle, særlig om du har spørsmål om livet, ønsker å utforske den kristne troen, ønsker tettere kontakt med menigheten eller ser etter et større perspektiv på livet.

Alpha har ingen terskel, det er hyggelig og moro. De aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om Alpha, og mer enn 29 millioner mennesker har deltatt over hele verden. Nå er det vår tur til å si: Velkommen!


Navn
Your answer
Mobilnummer
Your answer
Eventuell annen informasjon
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service