WORKSHOPS - Intresseanmälan
Anmäl intresse till workshops i Kalmar och Kronbergs län under våren 2020.
Möjlighet finns att anmäla sig till flera workshop. Datum, tider och ort planeras efter ert intresse och var ni är placerade som företag.
Företag *
Ort (önskad placering av workshop) *
Organisationsnummer *
Förnamn och efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
INTRESSEANMÄLAN
Var noga med att läsa innehållet till varje workshop. Det finns möjlighet att anmäla intresse till en eller flera workshops. Tänk på att vissa workshop kräver förkunskaper som beskrivs i respektive innehållsbeskrivning. Egen dator medtages vid alla workshops och är ett grundläggande krav för att få ut så mycket som möjligt av tillfället.
Jag anmäler intresse till följande workshops *
Required
IT-plattform Småland & Öland behöver ditt godkännande
IT-plattform Småland Öland AB ber om samtycke att få lagra de uppgifter du lämnar här för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster, nyheter och aktiviteter framöver samt för statistisk uppföljning i syfte att förbättra våra aktiviteter. Även eventuella medarrangörer kan få tillgång till uppgifterna. Vilka dessa är framgår av inbjudan till eventet.

Samtycke begärs även för att lagra, administrera och publicera eventuellt bild- och filmmaterial som tas vid våra aktiviteter, såvida du inte meddelar oss innan aktiviteten äger rum på info@smaland-oland.se att du ej vill medverka på bild. Materialet kan komma att användas på marknadsföringssyfte så som hemsida, sociala medier eller i informationssyfte om IT-plattform Småland och Ölands aktiviteter, projekt och verksamhet.

Informationen samlas in av Småland och Öland AB, 556952-5966 som även är personuppgiftsansvarig. I de fall personuppgiftsbiträden har även tillgång till dina uppgifter informeras det i samband med aktiviteten, inbjudan eller eventet.

Samtycket är giltigt tillsvidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att kontakta info@smaland-oland.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter.
Jag har läst igenom och accepterar villkoren *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy