Konferencija Zaštita potrošača
Konferencija "Zaštita potrošača" održat će se 15. lipnja 2020. s početkom u 9:30 u Villi Antonio, Vladimira Nazora 2, Opatija. Potrošači će saznati koja je uloga potrošača u prevenciji bacanja hrane. Centar za educiranje i informiranje potrošača educirat će potrošače kako mogu smanjiti bacanje hrane, odnosno kako mogu smanjivanjem kuhinjskog otpada doprinijeti ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

Na konferenciji potrošači će biti upoznati s dokumentima EU: Zaštita prava u EU - 10 temeljnih načela i New deal za potrošače: Komisija jača prava potrošača i njihovu provedbu te Direktivnom o plastici.

Budući da je Društvo Potrošačica izmjenama Statuta Društvo proširilo područje djelovanja i na zaštitu zdravlja, na konferenciji "Zaštita potrošača" gostovat će dr. Saša Srića, internist i pulmolog.

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske je dana 02.03.2020. s Primorsko-goranskom županijom sklopila Ugovor broj 158/01/20 o sufinanciranju manifestacije/događaja Konferencija „Zaštita potrošača“ kojim je odobren iznos od 3.000,00 kn za provedbu konferencije Zaštita potrošača. Grad Opatija je osigurao prostor za održavanje konferencije.
Ime *
Prezime *
e-mail *
Dob *
Grad
Poštanski broj
O kojim temema bi htjeli znati više?
Prijedlozi, komentari
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy