INFORMÁCIÓK ÉS REGISZTRÁCIÓ

A hagyományos nyári edzőtáborunkat ebben az évben is szeretnénk megtartani, reméljük, hogy a járványhelyzet ezt lehetővé fogja tenni. Idén már 8. alkalommal hívjuk edzőtáborba az esztergomi vívóinkat és más klubok fiatal versenyzőit. Reméljük, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sokan leszünk, és erős edzéseken készülhet föl minden résztvevő az őszi versenyekre.

Az edzőtábor helye: Vitéz János Katolikus Általános Iskola, 2500 Esztergom, Helischer J. u. 10.

Az edzőtábor időpontja: 2021. június 28. (hétfő) - július 5. (hétfő)

Az edzőtábor hétfői ebéddel kezdődik, és hétfői ebéddel fejeződik be.

A regisztrációt kérjük véglegesíteni lehetőleg legkésőbb június 1-ig.

Tábor kezdése: június 28-án, hétfőn legkésőbb 11 és 12 között várunk mindenkit a Vitéz János Katolikus Általános Iskola tornatermébe vívófelszereléssel együtt. A többi csomag a Rugby Hotelben előtte letehetőek.

Tábor vége: július 5-én, hétfőn kb. 13 óráig ebédelünk, ezután a Padlizsán étteremnél vagy az iskolánál vehetik át a szülők a gyermeküket.

FELSZERELÉS

A vívóedzésekhez a teljes vívó felszerelés szükséges. Villannyal fogunk asszózni, kötelező az MVSZ előírásai szerint a vívónadrág és a hónaljvédő is. A hazai kicsik közül, akinek nincs minden felszerelése, június első felében a vívótermi edzéseken kérhetnek kölcsön az Egyesülettől.

A szabadtéri edzésekhez külön tornacipőt kérünk, hogy a földet és a salakot ne vigyük be a terembe.
Tervezünk uszodai foglalkozást, ehhez úszóruhát is kérünk hozni. Úszni tudásra nem lesz szükség.

NAPI EDZÉSEK

Minden nap reggel 8-kor kezdünk és folyamatos, de változatos munka lesz 11:30-ig. Délután 13:30-kor kezdünk és az edzések 16-17 óráig fognak tartani.

Az egyes edzéseken lesz lábmunka, koordinációs és fejlesztő gyakorlatok, kötött asszók, időre vívott asszók, stb. Az egyes feladatcsoportok közt mindig lesz pihenőidő a regenerálódásra, de nem fogunk elfelejteni vívó állóképesség fejlesztő gyakorlatokat is tartani.


SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS

A szállás a Rugby Hotelben lesz reggelivel, a szobabeosztásokat a jelentkezések alapján készítjük el. A szálláson edzői felügyelet mellett lesznek a vívók.

Az ebédet és a vacsorát a Padlizsán étteremben rendeljük meg. Ide mindig csoportosan megyünk az edzésről, vagy a szállásról. Három alkalommal lesz fagylaltozás a délutáni edzés előtt. Ha a járványhelyzet engedi, egyszer ezt párkányi sétával kötjük össze.

Ahogy eddig is szokás volt: folyamatos tízórai és uzsonna várja a gyakorlatok szüneteiben a vívókat. A várhatóan meleg időjárásra tekintettel korlátlan szódafogyasztást biztosítunk, de poharat nem, hogy mindenki a saját kulacsát használja.

Akinek az étkezéssel kapcsolatban külön igényei lesznek (cukorbeteg diéta, lisztérzékenység, vagy egyéb), azt az alább található regisztrációban van módja jelezni, és ezt figyelembe veszi az étkezést biztosító cég.


KÜLÖNLEGES PROGRAMOK:

Június 28-án, hétfőn, az első napon az elmúlt években bevált NAGY KÖR vívásával kezdünk. A résztvevőket tudás szerint a lehető legnagyobb, 20-30 fős csoportokba osztjuk, fiúkat, lányokat vegyesen. Feladat: délután 5-ig a lehető legtöbb ellenféllel vívni. A vívók egymásnak zsűriznek majd.
Erre az edzésre azokat is hívjuk/várjuk, akik nem tudnak végig részt venni az edzőtáborban, hogy minél többen legyünk, minél több ellenféllel vívhassanak a résztvevők. Ez egy erősen megterhelő edzés lesz, de egy páratlan lehetőség a vívó állóképesség fejlesztésére.
A díjazás is a szokásos lesz: csokoládé, amelynek mérete a helyezéstől függ. Aki jelzi előre, hogy cukorbeteg, az diétás csokoládét fog kapni.

Július 3-án, szombaton VITÉZ KUPA néven lesz egyéni verseny. Megfelelő indulólétszám esetén a tőrözőknél 5 korosztályban, a kardozóknál 3 korosztályban rendezünk versenyt. A fiúk és a lányok együtt indulnak, de kor és tudás szerint egy-egy versenyszámban 14-16 vívó indulását tervezzük. Délelőtt két kört biztosan vívunk, de ha az időben belefér, hármat is. Ebéd után, délután, a direkt táblákat fogjuk vívni. A versenyt az MVSZ hivatalos programjával fogjuk bonyolítani, az asszók túlnyomó részét (a táblákon mindenképpen) versenybírók fogják vezetni.
Díjazás: érem díjazás MINDEN résztvevőnek, a dobogósok kupát is fognak kapni.
Résztvevők: erre a versenyre is igyekszünk minél több olyan vívót is meghívni, akik nem táboroznak velünk. Ha a járványhelyzet lehetővé teszi, a szlovákiai, esetleg román vívókat is megpróbáljuk rábeszélni a részvételre.
A verseny befejezése után természetesen még lesz edzésprogram a tábor résztvevőinek, mert egy direkt tábla kevés lenne edzőtábori délutáni programnak.

Július 5-én, hétfőn CSAPATVERSENYT fogunk vívni. Ez mindig a versenyzők kedvence, minden évben ez a tábor befejező programja. A csapatokat a tábor edzésein tapasztaltak alapján állítjuk össze. A díjazás az első naphoz hasonlóan csokoládé lesz.

EGYÉB:

Táboroknál kötelezően be kell kérnünk a szülőktől az ÁNTSZ szülői nyilatkozatot, amelyet a tábor előtti napon kell kitölteni és érkezéskor a szervezőknek leadni. Ezt e-mailben megküldjük a jelentkezőknek, kérjük majd kitöltve, aláírva hozni. Az edzőtáborban való részvételhez a járványra vonatkozó aktuális előírások teljesítése is szükséges lesz. Ezt a táborkezdet előtt megírjuk a jelentkezetteknek.


Minden kicsi és nagy vívót szeretettel várunk!

Szent György Vívó Egyesület
2500 Esztergom, Imaház u. 10.
molnar.bela@szentgyorgy.sport.hu
+36 30 456 0197
www.szentgyorgy.sport.hu
AZ EDZŐTÁBORBAN DOLGOZÓ EDZŐK:
A JELENTKEZŐ VÍVÓ ADATAI
Név: *
A vívó klubjának neve: *
Fegyvernem *
Születési év: *
TAJ szám: *
Póló méret: *
Captionless Image
Telefonszáma (ha van):
E-mail címe (ha van):
A KAPCSOLATTARTÓ SZÜLŐ ADATAI
Név: *
Telefon: *
E-mail: *
JELENTKEZÉS ADATAI
Költségek:
Clear selection
A részvételi költség az alábbiakat tartalmazza:

Esztergomi és környékbeli vívóknak:
- napi két edzés
- uszoda
- ebéd
- tízórai, uzsonna az edzések teljes időtartamában
- korlátlan szódafogyasztás egész nap
- fagylaltozás
- tábori póló

Vendég vívók részére:
- napi két edzés
- uszoda
- szállás reggelivel
- ebéd, vacsora
- tízórai, uzsonna az edzések teljes időtartamában
- korlátlan szódafogyasztás egész nap
- fagylaltozás
- tábori póló
Nevezési díjak az egy programra érkezőknek:
Clear selection
A nevezési díjak az alábbiakat tartalmazzák:

A NAGY KÖR vívása:
- június 28-án, hétfőn 13:30-17:00 közt a lehető legtöbb asszó vívása 5 találatra.

A VITÉZ KUPA versenyen:
- július 3-án, szombaton legalább 2 kör és direkt tábla vívása, valamit 12 és 13 óra közt meleg ebéd a Padlizsán étteremben.
- kísérők is rendelhetnek ebédet 1.500 Ft/fő áron e-mailben a versenyt megelőző napig.
Fizetés: *
Banki utalás:
- Szent György Vívó Egyesület 10700440-68804969-51100005
- A közlemény rovatba kérjük beírni a befizetett vívó nevét!

Készpénz:
- A tábor kezdetekor, június 28-án 11 és 12 óra közt a jelentkezéskor kérjük fizetni.
Étkezés: *
Required
EGYÉB MEGJEGYZÉS
Bármilyen információ, amit a kitöltő fontosnak tart közölni a szervezőkkel:
Minden kicsi és nagy vívót szeretettel várunk az edzőtáborba!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy