TŐR NAPKÖZI INFORMÁCIÓK ÉS REGISZTRÁCIÓ
A hagyományos nyári táboraink során idén az egyesületünk és más klubok kezdő tőrözőit külön táborba hívjuk. Játékos feladatokkal, jó hangulatú kis versenyekkel, de kemény munkával várunk mindenkit, aki szeretné megtanulni ezt a szép sportágat.  Reméljük, hogy a délelőtti és délutáni edzések során minden résztvevő sokat fog fejlődni, és ősszel ez a versenyeredményekben is jelentkezik majd.

AZ EDZŐTÁBOR IDŐTARTAMA:
JÚNIUS 20-ÁN HÉTFŐTŐL JÚNIUS 24-ÉN PÉNTEKIG
.
A tábor június 20-én, hétfőn 8-kor kezdődik, és június 24-én, pénteken 16 óra tájban fejeződik be. Naponta két edzés lesz, délelőtt kb. 1,5 - 2 órás, délután kb. 1 – 1,5 órás. Ezzel szándékaink szerint hatékony munkavégzés lesz a táborban, ami feltehetően jelentkezni is fog a résztvevők vívótudásában.

RÉSZTVEVŐK:

Elsősorban a 2010 és 2015 között született kezdő tőrözőket hívjuk, de az idősebbeket is szeretettel várjuk. Kellő számú jelentkezés esetén az edzéseken kor és tudás szerint két csoportban fognak dolgozni a résztvevők, hogy mindenki a saját tudásának megfelelő edzőpartnereket kapjon.

EDZÉSEK HELYSZÍNE:

Az edzéseket a Szent György vívóteremben tartjuk (2500 Esztergom, Imaház u. 10.)

NAPI EDZÉSEK:

Minden nap reggel 8-tól várjuk a gyerekeket, a foglalkozások 8:30-kor kezdődnek és folyamatos, de változatos munka lesz 11:30-ig. Délután 13:30-kor kezdünk és az edzések kb.16 óráig fognak tartani.
Az egyes edzéseken lesznek koordinációs és fejlesztő gyakorlatok, lábmunka, kötött asszók, időre vívott asszók, stb. Az egyes feladatcsoportok közt mindig lesz pihenőidő a regenerálódásra, de tartani fogunk vívó állóképesség fejlesztő gyakorlatokat is.

ÉTKEZÉS:

Az ebédet a Padlizsán étteremben rendeljük meg. Ide mindig csoportosan megyünk az edzésről. Két alkalommal lesz fagylaltozás a délutáni edzés előtt.
Ahogy eddig is szokás volt: folyamatos tízórai és uzsonna várja a gyakorlatok szüneteiben a vívókat. A várhatóan meleg időjárásra tekintettel korlátlan szódafogyasztást biztosítunk, de poharat nem, hogy mindenki a saját kulacsát használja.
Akinek az étkezéssel kapcsolatban külön igényei lesznek (cukorbeteg diéta, lisztérzékenység, vagy egyéb), azt az online regisztrációban lesz módja jelezni, és ezt figyelembe veszi az étkezést biztosító cég.

KÖLTSÉGEK:

A tábor részvételi költsége 25.000 Ft/fő az öt napra.
Ez tartalmazza az edzések költségeit, az ebédet, a tízórait, az uzsonnát, az egész napi szódafogyasztást, a fagylaltozások és az uszoda költségeit, valamint a tábori pólót is.

EGYÉB:

Az edzéseken mindenki a saját elektromos felszerelésével fog dolgozni. Kötelező az MVSZ előírásai szerinti szabályos felszerelés használata! Ha valaki valamit otthon hagy, korlátozott lehetőségeink lesznek kölcsönfelszerelés biztosítására.
Tervezzük, ha az időjárás lehetővé teszi, egy vagy két délután az edzéseket a strandon fejezzük be. Úszó tudásra nem lesz szükség, a kisvízben fogunk lábmunkázni. A mély vízbe senki sem mehet majd, az se, aki tud úszni. Ezeken a napokon előre szólunk, hogy a gyerekekért a Szent István Uszodához (2500 Esztergom, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.) kell jönni.
A jelentkezéssel a vívó és nagykorú képviselője beleegyezését adja, hogy a táborban készült fényképeket és videókat a Szent György Vívó Egyesület felhasználhatja az Egyesület és a vívósport népszerűsítésére.

A táborral kapcsolatos kérdésekre örömmel válaszolunk:

T: +36 30 456 0197
info@szentgyorgy.sport.hu


Sign in to Google to save your progress. Learn more
A JELENTKEZŐ VÍVÓ ADATAI
Név: *
Születési idő: *
MM
/
DD
/
YYYY
TAJ szám: *
Telefonszáma (ha van):
E-mail címe (ha van):
Póló méret *
Captionless Image
A KAPCSOLATTARTÓ SZÜLŐ ADATAI
Név: *
Telefon: *
E-mail: *
JELENTKEZÉS ADATAI
Költségek: *
Required
A részvételi költség az alábbiakat tartalmazza:
Esztergomi és környékbeli vívóknak:
   - napi két edzés
   - uszoda
   - ebéd
   - tízórai, uzsonna az edzések teljes időtartamában
   - korlátlan szódafogyasztás egész nap
   - fagylaltozás
   - tábori póló


Fizetés: *
Banki utalás:
   - Szent György Vívó Egyesület 10700440-68804969-51100005
   - A közlemény rovatba kérjük beírni a befizetett vívó nevét!

Készpénz:
   - A tábor kezdetekor, június 20-án 8 és 9 óra közt a jelentkezéskor kérjük fizetni.

Étkezés: *
Required
EGYÉB MEGJEGYZÉS
Bármilyen információ, amit a kitöltő fontosnak tart közölni a szervezőkkel:
Minden kicsi és nagy vívót szeretettel várunk az edzőtáborba!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy