Aanmelden kerkdienst De Rank
Ik meld me/ons graag aan voor het bijwonen van de hieronder geselecteerde kerkdienst in De Rank. Na het aanmelden ontvang je een email met de bevestiging van de aanmelding.
Als de inschrijftermijn is verstreken (zaterdag 18:00 uur) of het maximaal aantal bezoekers is bereikt, wordt de dienst niet meer getoond. Vanaf zondag 12:00 uur kun je je aanmelden voor de dienst(en) op de zondag erna.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ik meld me aan voor de kerkdienst op *
Alleen voor de ochtenddiensten dient te worden aangemeld, voor de avonddiensten niet, dus die worden ook niet getoond. Let op dat u de juiste dienst kiest als er meer diensten worden getoond!.
Naam *
E-mailadres *
Aanmeldingen voor de dienst *
Aantal mensen dat de kerkdienst in de aula wil bijwonen, inclusief kinderen die in de kerkdienst blijven. Kinderen voor de nevendienst en oppas in de ochtenddienst kunnen worden aangemeld bij de volgende vraag. Vermeld het aantal kinderen voor de Basiscatechese bij de opmerkingen of vul in via knd.derankwaddinxveen.nl
Aanmeldingen voor de kindernevendienst
Aanmeldingen voor de oppas
Ik ben/ wij zijn gezond *
Bent u ziek of heeft u klachten?
Als je (of één van je huisgenoten) ziek bent of corona-gerelateerde klachten (hoesten, niezen, verkouden, koorts) heeft blijf dan thuis!
Eventuele opmerkingen over je aanmelding
Je ontvangt een bevestiging
Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding per mail. Zie je de mail niet, kijk dan ook even in de map met 'ongewenste mail' of 'spam'.

Als het maximaal aantal plaatsen al gereserveerd was of de inschrijftermijn verstreken,  probeer het dan voor de volgende week opnieuw (vanaf zondag 12:00 uur) en volg de dienst online via Youtube: http://youtube.derankwaddinxveen.nl/
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy