Kandidera/nominera inför distriktsårsmöte 2018
Den 14:e april 2018 är det återigen dags för distriktsårsmöte för MP Skåne och vi har spännande uppdrag som behöver tillsättas!

Politiskt uppdrag:
* Ersättare i Demokratiberedningen
Platsen kommer att tillsättas av distriktsstyrelse den 14:e mars!! Vi kommer därför att skyndsamt bereda platsen och förväntas att intervjua alla kandidater redan den 4:e mars (sista nomineringstiden är 1:a mars). Så förberedd er på att bli intervjuad den dagen.

Interna uppdrag inom MP Skåne:
* Ordförande
* Vice ordförande
* Styrelseledamöter (7 - 11 platser)
* Revisor (minst 2 ordinarie )
* Riksvalberedningen (1 från varje riksvalkrets, totalt 3 st)
* Jämställdhetsambassadör

Är du intresserad av nämndeman uppdraget i Malmös förvaltningsrätt? Då ska ni söka via den här länken
https://goo.gl/forms/oxmIUWjepoQvMKVr2

Låter detta spännande? Det är det också! Så skicka in din kandidatur/nominering redan idag! Om du vill kandidera eller nominera någon annan (personen i fråga ska helst vara tillfrågad) till något av uppdragen, så fyll i det här formuläret senast 2018-03-01. OBS! kandidaturer/nomineringar inkomna efter 1:a mars kommer ej att behandlas av valberedningen.

Som en del i valberedningens arbete inbjuds de nominerade till telefonintervju. Vi kommer höra av oss för att boka tid med er.

För att valberedningen ska kunna hitta rätt person till de uppdrag som MP Skåne har att tillsätta, så vänligen fyll i nedanstående frågor. Vi ber er att svara utförligt men kortfattad.

Har du frågor gällande formuläret? Kontakta Valberedningen på VB.skane@mp.se eller ring Rifad Saberg, sammankallande på 0737629329.

Jag vill...
Välj huruvida du vill kandidera själv eller nominera någon annan
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms