RPAF*-bijeenkomst aanpak funderingsproblemen voor nieuw geïnteresseerde woningcorporaties
Aanmeldformulier
Met het invullen van onderstaande vragen meldt u zich aan voor de bijeenkomst over de aanpak van funderingsproblemen voor nieuw geïnteresseerde woningcorporaties op woensdagmiddag 6 november 2019 in Molen De Ster, Molenpark 3 (ingang via de Floresstraat) 3531 ET Utrecht. Inloop vanaf 13u, start programma 13.30u.

*) RPAF staat voor het Rijksprogramma Aanpak Funderingsproblematiek, een initiatief van het ministerie van BZK en uitgevoerd door RVO.nl.
Achternaam, tussenvoegsel: *
Your answer
Voornaam of voorletters: *
Your answer
Aanhef *
De organisatie waar u bij werkt: *
Your answer
Uw functie / afdeling: *
Your answer
E-mailadres: *
Your answer
Telefoonnummer:
Your answer
Loopt de woningcorporatie momenteel aan tegen problemen met funderingen? Zo ja, mogen deze tijdens de bijeenkomst aan de orde komen? Wilt u ze dan hieronder kort beschrijven?
Your answer
AVG
Met het versturen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat de ingevulde persoonlijke gegevens door het RPAF worden bewaard. Het RPAF gebruikt de verstrekte gegevens voor een goede organisatie van de bijeenkomst op 30 oktober 2019. Daarna wordt het gebruik ervan beperkt tot het aan de doorgegeven contactadressen verzenden van informatie over verdere activiteiten van het RPAF ten behoeve van uw organisatie. Indien verdere informatie niet op prijs wordt gesteld, kunt u dit het RPAF laten weten waarna uw contactgegevens worden verwijderd.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy