Регистрация на училище в karieratami.bg
Тук можете да регистрирате вашето училище за достъп до софтуера за кариерно ориентиране karieratami.bg

За да направите тази регистрация е задължително да ни предоставите валиден електронен адрес на който ще получите лицензен код за използване на софтуера karieratami.bg.

За повече информация прочетете следващите указания.

Email address *
Какво представлява софтуерът karieratami.bg?
KARIERATAMI.bg включва база от данни с над триста профили на различни професии. В тези профили се описват различни аспекти от спецификата на всяка отделна професия и така става възможно софтуерът за кариерно ориентиране да съчетава интересите и уменията на всеки потребител с подходящата за него кариера.
За кого е предназначен софтуерът karieratami.bg?
Софтуерът е полезен за всеки, който има нужда да разбере точно коя професия е подходяща за него или да планира следващите си стъпки. Той се използва главно във:
Училищата – за повишаване на осведомеността за професиите и в помощ на планиране на стъпките след училище;
Центровете за кариерно консултиране – да ги подпомогне в тяхната работа с клиентите;
Центрове за обучение и ориентиране – да предоставят подробна и актуална информация за професиите, пътеките за обучение и аспектите на работата.

KARIERATAMI е подходящ за следните категории потребители:
Ученици 9-12 клас
Студенти
Завършили обучението си хора, които търсят работа

KARIERATAMI може да се използва в училища като инструмент за лична ориентация и проучване на възможностите за обучение и работа.
KARIERATAMI е еднакво полезна за тези, които са направили избор за кариерата си, и за тези, които са още в началото на обмисляне на собствените си перспективи или на професионалното си обучение.
KARIERATAMI може да се използва в различни институции, предоставящи услуги в сферата на образованието или обучението.
KARIERATAMI може да се използва в службите по заетостта като инструмент, с който да се създадат индивидуални планове за действие, за да се идентифицират новите възможности за професионално развитие, както и професионалистите, търсещи работа в сферата на предприемачеството.
Как учениците от вашето училище могат да започнат да използват софтуера karieratami.bg?
За да използвате софтуера karieratami.bg в училище е необходимо да се регистрирате на следващата страница от този формуляр и така вашето училище да получи ЛИЦЕНЗ. Тази регистрация представлява заявката за получаване на лиценз и може да бъде направена от само от учител или друг официален представител на вашето училище. Попълнените от вас данни подлежат на проверка от екипа поддържащ софтуера. След като направим необходимата проверка (в рамките на няколко дни) ще ви изпратим лицензен код на посоченият в регистрационният формуляр електронен адрес заедно с всички необходими ви указания за това как можете да се възползвате от него.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy