ZNANJE JE COOL
Centar za mlade INPUT u Mjesnoj zajednici Sejmen implementira projekat "Znanje je cool" u okviru zajedničkog projekta "Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ Vlade Švicarske i Vlade Švedske, a koji sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.
Cilj aktivnosti projekta "Znanje je cool"- je poboljšanje uslova života mještana MZ Sejmen kroz  set edukativno-socijalnih radionica i kurseva iz oblasti:
- Informatike za osobe treće životne dobi,
- Stranih jezika (Engleskog i Njemačkog jezika) za mlade
- Šivenja za djevojke

Edukacije su planirane da se održavaju u MZ Sejmen početkom oktobra.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati predstavnika Centra za mlade INPUT na viber broj 061/441-279

Cilj projekta"Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“  je povećanje demokratskog i direktnog učešća građana Bosne i Hercegovine u lokalnoj upravi, jačanje odgovornosti općinskih vlasti i poboljšanje infrastrukture i usluga na nivou mjesnih zajednica.

Ime i prezime: *
Your answer
Datum i mjesto rođenja: *
Your answer
Adresa, broj i mjesna zajednica: *
Your answer
Zanimanje: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Prijavljujem se za: *
Required
Napomena:

Jedna osoba se može prijaviti maksimalno na dvije radionice (npr. na Informatiku i Engleski jezik) zbog ograničenog broja polaznika, molimo vas da izaberete željenu edukaciju i da budete redovni. Molimo Vas da Vašom prijavom, a poslije ne redovnim dolaskom ne zauzimate prijavu onima koji zaista žele ovakav vid edukacije i kojima je to zaista potrebno.
SVE EDUKACIJE SU BESPLATNE!

Za sva dodatna pitanja nam se obratite na 061/441-279 ili na e-mail: info@inputcentar.com

Cilj projekta"Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ je povećanje demokratskog i direktnog učešća građana Bosne i Hercegovine u lokalnoj upravi, jačanje odgovornosti općinskih vlasti i poboljšanje infrastrukture i usluga na nivou mjesnih zajednica.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms