P.M.U.D - Municipiul Barlad
Incepand cu anul 2017, Primaria Municipiului Barlad a demarat proiectul de strangere de date si informatii cu privire la toate tipurile de transport in vederea realizarii Planului de Mobilitate Urbana Durabila, studiu impus de Uniunea Europeana si necesar accesarii de fonduri europene in perioada 2014-2020.

Obiectivul general al Planului de Mobilitate Urbana Durabila este un sistem de transport eficient, integrat, durabil și sigur, proiectat să promoveze dezvoltarea economică și teritorială incluzivă din punct de vedere social și să asigure o calitate ridicată a vieții în zona urbană analizată.

In cadrul acestui plan, vor fi abordate teme importante privind dezvoltarea durabila a municipiului Barlad, cum ar fi:

♦dezvoltarea transportului public ( astfel incat toți cetățenii au opțiuni viabile de transport public, care le permit accesul la destinații și servicii esențiale);
♦imbunatatirea sigurantei si securitatii in circulatie ( modernizarea strazilor, decongestionarea zonelor critice, crearea de piste de biciclisti si trotuare pentru pietoni, sisteme de monitorizare a traficului);
♦imbunatatirea calitatii mediului ( reducerea poluării fonice și a aerului, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie);
♦cresterea eficientei economice (Îmbunătățirea eficienței și rentabilității transportului de persoane și mărfuri);
♦imbunatatirea calitatii mediului urban (Contribuie la creșterea atractivității și calității mediului urban și la proiectarea unui mediu urban în beneficiul cetățenilor, economiei și societății în general).

Astfel in perioada iunie 2017 - decembrie 2017 s-au analizat si prioritizat o serie de investitii pentru a asigura implementarea P.M.U.D Mun. Barlad si facilitarea accesarii de fonduri europene in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.

Avem rugamintea ca in urmatoarele 15-20 de minute sa raspundeti obiectiv la intrebarile de mai jos si sa contribuiti activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila a Municipiului Barlad.

Pentru orice fel de intrebari, sesizari sau informatii, adresa noastra de e-mail va sta la dispozitie: dezvoltare.locala@primariabarlad.ro .
Va multumim pentru contributia dumneavoastra!Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy