Апликација
Апликација за учество во акселераторка програма за социјалн претпријатија.
Назив на социјално претпријатие *
Град *
Веб страна, Facebook...
Краток опис за дејноста на претпријатието и опис на социјалната компонента. *
Email *
Контакт лице *
Контакт телефон *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service