Jornada SWAFS - 03/12/19
Jornada sobre les convocatòries 2020 del Repte Social 6. Europa en un món canviant: societats inclusives, innovadores i reflexives
Nom *
Cognoms *
Institució *
Càrrec *
E-mail *
Telèfon *
Informació sobre la proposta que vol presentar a la convocatòria *
Required
Sol·licitud de revisió de la proposta *
(només per coordinadors)
Nota important per als que demanin revisió de proposta:
Aquells que demaneu revisió de proposta cal que us descarregueu i ompliu el document que trobareu a la web de l'AGAUR. El termini per enviar-lo és: 25/11/2019. No s’admetran resums posteriors a la data límit de registre ni es concertarán entrevistes a persones que no compleixin els requisits.
Termini d'inscripció:
El termini d'inscripció finalitza el 01/12/2019. Les places estan limitades a l'aforament de la sala.
PROTECCIÓ DE DADES Responsable. AGÈNCIA DE GESTIÓ D’AJUTS UNIVERSITARIS I DE RECERCA (AGAUR). Finalitat del tractament. Gestionar la seva inscripció i assistència al curs, jornada o ponència indicats al formulari i fer-li arribar informació relacionada amb les nostres activitats i serveis en l’àmbit universitari, recerca i innovació, si així ho indica marcant la casella habilitada a tal efecte. Conservació de les dades. Les dades facilitades es conservaran mentre tinguem el seu consentiment i siguin necessàries per complir amb la finalitat indicada, després seran cancel·lades, tot i que es podran conservar degudament bloquejades mentre es puguin derivar responsabilitats de la gestió realitzada. Destinataris. Les dades seran cedides a l’entitat co-organitzadora de l’acte únicament en cas que sigui necessari per facilitar l’accés de les persones inscrites al recinte on tingui lloc l’esdeveniment. Drets. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament de les seves dades, o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui, adreçat a l’AGAUR a Pg. Lluís Companys, 23 de Barcelona o al correu electrònic lopd.agaur@gencat.cat o al Delegat de Protecció de Dades, Microlab Hard SL a c/ Santiago Rusiñol 8 Local 11, 08750 de Molins de Rei o al correu agaur@dpo.microlabhard.es. En cas de disconformitat amb el tractament, també té el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy