Sessions informatives Ajuts Leader 2021
Presentació de la nova convocatòria d'ajuts LEADER i dubtes relacionats.
Per a les sessions informatives presencials s'enviarà un correu electrònic recordant el dia, l'hora i el lloc de la sessió. Per a les sessions informatives virtuals, s'enviarà un correu electrònic recordant el dia i l'hora així com també l'enllaç a la sessió, que es realitzarà a través de la plataforma Zoom.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Protecció de dades
L’informem que les dades facilitades en aquest formulari seran tractades d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i la LOPDGDD s’informa de les següents dades:
Responsable del tractament: Associació Leader de Ponent NIF: G25791245 C/ Prat de la Riba, 1 25230 Mollerussa (Lleida) Telèfon: 973 711 313 protecciodades@leaderponent.cat
Pot contactar amb el delegat de protecció de dades, dpd@leaderponent.cat
Finalitat del tractament: Gestió de la jornada informativa en la qual s’inscriu, les imatges per a fer difusió de l’activitat.
Conservació: el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
Destinataris: No se’n preveuen.
Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: dpd@leaderponent.cat, havent-se d'identificar degudament i sol•licitar clarament el dret a exercir.
Imatges: Dins del marc de les jornades informatives virtuals, es captaran imatges i veu de les persones que hi participen. Si no vol que la seva imatge i veu sigui captada, apagui la càmera i el micròfon del seu dispositiu.
Nom i cognoms *
Telèfon de contacte *
Població *
Empresa o entitat a la que representa *
Sector empresarial *
Si encara no has creat l'empresa, quin projecte vols desenvolupar? *
A tenir en compte
* Queden excloses de ser persones beneficiàries d'aquests ajuts les persones físiques o jurídiques que reuneixin els
requisits i les condicions per participar en les convocatòries d'ajuts associats al Contracte global d'explotació.
* No són subvencionables les inversions relacionades amb la producció de productes agrícoles, ramaders, forestals i pesquers.
En quina sessió assistiràs? *
Required
Autoritza a l'Associació Leader de Ponent a gravar i difondre la seva imatge per fer extensiva la informació continguda en la sessió? * *
Vols rebre el butlletí de l'Associació Leader de Ponent? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy