BiciklijadaSrce Velebita 11.-13.09.2020.
PRIJAVE
Email address *
Ime *
Prezime *
Grad ili mjesto prebivališta *
Broj telefona *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Spol *
Izbor vođene ture 11.09 *
Izbor vođene ture 13.09 *
Biciklistički klub (ako ste član)
Obrok *
Veličina Vaše majice *
Pravne napomene
Sudionik:
Kao sudionik događaja pod nazivom Srce Velebita potvrđujem da razumijem i da sam suglasan da Organizator i Sponzori ni na koji način nisu odgovorni ako se ozlijedim. Također, isti nisu odgovorni za bilo kakvu tjelesnu i materijalnu štetu kao niti štetu nastalu zbog izgubljenih ili otuđenih stvari.

Potvrdom ovog obrasca pristajem pridržavati se organizatorovih pravila i sigurnosnih uputa, a za vlastito dobro i dobro drugih osoba, a naročito vezano za mjere zaštite protiv Corona virusa prema uputama organizatora .

Suglasan sam da Organizator ili treće strane mogu snimiti i koristiti audio i video snimke te fotografi­je s događaja i koristiti moje ime, prikaz, glas, lik, za potrebe promidžbe biciklijada Srce Velebita . promidžbene i medijske, bez teritorijalnog i vremenskog ograničenja.

Organizator:
Ovom izjavom obvezujemo se da ćemo sukladno propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka, Uredbom (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima imamo pravo i ovlast pristupa a koji se nalaze u sustavima pohrane koje vodi tijelo/društvo u kojemu samo zaposleni te da ćemo iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.
Također se obvezujemo da osobne podatke kojima imamo pravo i ovlast pristupa nećemo dostavljati/davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim (neovlaštenim) osobama, te se obvezujemo da ćemo povjerljivost istih osobnih podataka čuvati i nakon prestanka ovlasti pristupa osobnim podacima.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy