Formulari inscripcions: JA EL TENIM AQUÍ - EL CANVI CLIMÀTIC A CATALUNYA
Introducció
El Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (TICCC) analitza l’estat del clima i la seva evolució recent i futura a Catalunya, tant des del punt de vista de les seves bases científiques com en relació als diversos subsistemes naturals i sectors socioeconòmics.

Es tracta d’un informe independent des del punt de vista científic, d’abast català (amb les necessàries referències a context global i europeu), i que té una voluntat de màxima cobertura temàtica i de servei als diversos actors del país.
Un dels actors als quals afecten directament els coneixements aportats, les conclusions i recomanacions del TICCC són els responsables de les administracions locals: electes, gestors, tècnics,...; en tant el món local està ja promovent polítiques de mitigació i adaptació al canvi climàtic a través del Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia.

El Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a través de la col·laboració i la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten dues jornades per presentar el TICCC.

Els objectius de les dues jornades són:
- Transferir el coneixement científic des de l’àmbit de la recerca als responsables municipals i poder establir contacte directe ens el món científic – els autors de l’informe – i el món local – electes, gestors i tècnics .
- Facilitar als responsables municipals informació científica contrastada per informar a la ciutadania sobre el canvi climàtic a Catalunya.
- Aportar les recomanacions del món científic per incorporar a les polítiques locals de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Entitat
Your answer
Nom i cognoms
Your answer
Càrrec
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Telèfon
Your answer
M'inscric a la jornada/es
Si teniu alguna pregunta prèvia a fer arribar a algun dels autor/es ens les indicar a continuació
Your answer
Moltes gràcies
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms