Pitkäveden reitti meloen 2022
HUOMIOITHAN YSTÄVÄLLISESTI, ETTÄ JOKAINEN ILMOITTAUTUU RETKELLE HENKILÖKOHTAISESTI. KIITOS!

Tervetuloa kesän 2022 opastetulle koko päivän melontaseikkailulle Pitkäveden melontareitille Kuhmoisiin.
Pitkäveden reitti kulkee erämaisissa maisemissa pitkin leppoisasti virtaavia vesiä ja kauniita järviä. Pituutta reitille kertyy Saaresjärveltä reitin päätepisteeseen Päijälään n. 17 km.

Retken hinta on 135 €/hlö. Hintaan sisältyy kuljetus, kajakki, melontaliivi, aukkopeitto, mela ja keittolounas (laktoositon) ja sauna. Mukaan mahtuu 11 melojaa. Oppaat huolehtivat reitillä pysymisestä ja mielenkiintoisten luontokohteiden esittelystä - sinä voit keskittyä nauttimaan kaikin aistein upeasta ja vaihtelevasta luonnosta!
Melomme reitin kajakkiyksiköillä ja -kaksikoilla. Istumapaikka kullekin katsotaan lähdössä mahdollisimman mieluisaksi ja soveltuvaksi.

Reitti sopii myös vähemmän kokeneille melojille mutta jonkinlaista kestävyyskuntoa ja asennetta on hyvä olla, sillä etenkin koskien ohitukset kajakkien siirtämisineen tarjoavat pientä ponnistelutreeniä. Tulethan mukaan vain täysin terveenä 🙂.

Varsinaista melontaopetusta ei retkellä ole tarjolla. Retken alussa on kuitenkin pieni alkuopastus/ kertaus melontaan. Osallistujat saavat vielä ennen tapahtumaa tarkemman infokirjeen sähköpostitse.

Kokoonnumme aloittamaan melontaseikkailun Päijälän rukoushuoneelle melontareitin P-paikalle klo 9. Osallistujat jättävät autonsa kokoontumispaikalle. Rukoushuoneelta siirrymme reitin lähtöpisteelle yhteiskyydein (järjestäjän toimesta).

Päivän päätteeksi osallistujien on mahdollista saunoa Ojastenlahden tilalla (sisältyy hintaan, Orivedentie 1944, Päijälä). Tilalle jokainen siirtyy omalla kyydillä retken päätteeksi (3 km matka päätepisteeltä).

Jos tarvitset majoitusta ennen ja/tai jälkeen melonnan, se onnistuu Ojastenlahden tilalla aitta- tai tentsilemajoituksessa.

Retken järjestäjänä toimii Osuuskunta Liippa. Osallistujan tulee huolehtia omasta tapaturmavakuutuksestaan. Järjestäjällä on vastuuvakuutus.
www.oskliippa.fi
Huom. Säävaraus! Erittäin huonon sään vallitessa retki siirtyy toiseen ajankohtaan.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Osallistun retkelle *
Osoite *
Puhelinnumero
Ruokavalio
Melontakokemus
Clear selection
Muut terveiset järjestäjälle (Esim. omat välineet/varusteet)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy