PRIJAVNICA- MTB seminar KRvavec18.6.2022                        
Prijava poteka preko E - PRIJAVNEGA OBRAZCA.
Na koncu bodite pozorni na potrditev o uspešni prijavi.
Pogoj za potrditev rezervacije termina je poravnano plačilo.
Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek *
Telefonska številka *
Letnica rojstva *
Predhodno znanje: *
Morebitne zdravstvene ali druge posebnosti:
Opombe ali vaše želje:
Kje se izvedeli za nas? *
Required
Soglasja:
- Soglašam, da bom ob prijavi poravnal vse finančne obveznosti do TKO KRANJ.

- Pridržujemo si pravico o spremembi programa v primeru slabega vremena ali višje sile.

.

- Organizatorju aktivnosti, TKO KRANJ, dovoljujem uporabo podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo Evropske unije o varovanju osebnih podatkov (GDPR) za potrebe informiranja glede MTB seminarja na Krvavcu. Športno društvo. TKO KRANJ bo hranilo in uporabilo vpisane podatke v času trajanja aktivnosti.

- Soglašam, da organizator v času organizirane dejavnosti fotografira in snema  in se strinjam z njihovo objavo na družbenih omrežjih in spletu.

- V primeru morebitnih poškodb, tako telesnih kot tudi materialnih, se odpovedujem kakršnimkoli odškodninskim zahtevkom zoper TKO KRANJ, vodjo aktivnosti ali društveno uradno osebo.

-Izjavljam, da sem zdrav/a, vsestransko pripravljena za aktivno udeležbo na turah TKO Kranj. Upošteval/a bom vsa navodila vodij tur in se ravnal/a v skladu z navodili in splošnimi pravili obnašanja na gorsko kolesarskih turah. Soglašam, da na vseh aktivnostih sodelujem prostovoljno in na lastno odgovornost, ter se s tem, v primeru poškodb, tudi uradno odpovedujem kakršnim koli odškodninskim zahtevkom zoper društvo, vodjo aktivnosti ali uradno osebo društva.Seznanjen sem s splošnimi pogoji in z njimi soglašam: *
Pogoji za plačilo:
- Ob prijavi, boste na vaš e-naslov prejeli račun, ki ga je potrebno poravnati v roku 8 dni. Poravnano plačilo je pogoj za potrditev rezervacije termina. V ceno je že vključena članarina v športnem društvu Naravnost.si.

- Program bo izveden ob prijavi minimalno 10 udeležencev

- V primeru, da bi aktivnosti odpadle zaradi višje sile (poslabšana epidemiološka slika,..), boste o tem pravočasno obveščeni, denar pa vam bomo povrnili v celoti.

- V primeru odpovedi prijave več kot 7 dni pred začetkom termina, zadržimo 25 € za administrativne stroške in stroške rezervacije mesta.

- V primeru odpovedi prijave manj kot 7 dni pred začetkom termina, zadržimo 40 € administrativne stroške in stroške rezervacije mesta.

- V primeru, da se  zaradi bolezni, poškodbe ali drugega opravičljivega razloga aktivnosti ne udeleži, se povrne celoten strošek, s priloženim zdravniškim potrdilom.Seznanjen sem s pogoji za plačilo in z njimi soglašam: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy