Påmelding til Påskemåltid på Skjærtorsdag
Skjærtorsdag, 29. mars, kl. 17.00-19.30 i Foajeen på Fredheim Arena.
100 kr. pr person, max. 250 kr. pr. familie.

PÅMELDINGSFRISTEN ER NÅ DESSVERRE GÅTT UT FOR DETTE ARRANGEMENTET. Du er hjertelig velkommen til våre andre arrangementer under vår Påskefestival, på Langfredag og 2. påskedag! (Der er det ingen påmelding.)


Påskemåltidet har alltid hatt fellesskap i fokus. For jødene er det viktig med familie og fest, og påskemåltidet er et festmåltid sammen med familien. Vi inviterer både barn og voksne til en spennende opplevelser der vi går gjennom både den opprinnelige påskefortellingen fra Egypt og får se hvor nær sammenheng den har med det kristne påskebudskapet.

Påskemåltidet er en historiefortelling. En måte å huske på gjennom ord og handling. Gjennom smak, lukt, hørsel og syn. Hver påske minner vi hverandre om frelsesverket. Og når vi feirer påskemåltid blir vi del av en historie som går helt tilbake til utgangen av Egypt. Det var under et påskemåltid at Jesus tok brød og vin og gav til sine venner. «Ta dette og ét det». «Drikk alle av den». «Gjør dette til minne om meg». Jesus gav påsken en ny dimensjon. Ved hans død og oppstandelse etablerte han et nytt paktsfellesskap.

Påskemåltidet ledes av Johannes Kleppe, Vidar Mæland Bakke, Marta Dale og Seth Chancy.

Meny: (Oppdateres).

Navn
Your answer
Antall personer jeg melder på:
Your answer
Annen informasjon vi kan trenge, f.eks. om matallergi etc.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms