Innmelding programpunkter Digital Pride 2020
Oslo Pride må avlyse som fysisk festival. Til gjengjeld skal vi sørge for digitale markeringer hvor alle kan vise sin støtte. Ønsker du og din organisasjon å arrangere en eller flere streams under Oslo Pride uka fredag 19 - søndag 28 juni som dere ønsker at kommer med i programmet for Oslo Pride og som en vil kunne finne i programmet som blir lagt ut på www.oslopride.no? Da registrerer du eventet ditt her.

I utgangspunktet må dere filme og streame arrangementet deres selv. Oslo Pride kommer til å lage et knippe sendinger som vil bli streamet i samarbeid med vierlive.no. Vi har mulighet til å inkludere noen streams produsert av andre enn Oslo Pride i sendingene som blir direkte lagt ut på vierlive men disse må i såfall holde "TV-sending kvalitet" så det vil ikke være aktuelt for de fleste. Vi håper på et mangfold at streams som organisasjoner og grupper lager selv der dere selv legger lista for hvor avansert den tekniske kvaliteten skal være. Men skulle dere være interessert i å diskutere med oss å inkludere en stream dere har planlagt på vierlive ta kontakt med Tor Kjetil Edland tor.kjetil.edland@oslopride.no og Monica Aasen monica.aasen@oslopride.no for å diskutere dette.

Har du ellers spørsmål rundt registrering av programpunkter til digital pride ta kontakt med Tor Kjetil Edland tor.kjetil.edland@oslopride.no

INNSENDINGSFRIST: 10.06.2020
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FRI OA + Oslo Pride. Report Abuse