SÖ på SB&WF 2019
Här kan du som är medlem i Svenska Ölfrämjandet anmäla ditt intresse av att hjälpa till på Stockholm Beer & Whisky Festival 2019. (http://www.stockholmbeer.se/)
Namn *
Your answer
Medlemsnummer (frivilligt, men det underlättar)
Your answer
Epostadress *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Före/efter ölfestivalen
Onsdagen innan festivalen börjar behöver vi 2-4 personer för att hämta monter mm från lokalen i Ulvsunda och montera upp montern på mässan. Söndagen efter festivalens sista dag ska montern plockas ner och allt ska transporteras tillbaka till lokalen. On du kan köra, med egen eller hyrd bil/släpvagn så ange det i kommentarsfältet längst ner.
Bygga/riva monter
Monterpass
På monterpassen i SÖ-montern behövs 2-4 personer per pass som informerar om Svenska Ölfrämjandet mm.
Monterpass första helgen (26-28/9)
Monterpass andra helgen (3-5/10)
Craft Beer Corner
I 'Craft Beer Corner', den tidigare Nybryggarbaren, serveras öl från mindre bryggerier som inte själva kan/vill stå på festivalen. Mässan köper in öl från bryggerierna och bemannar baren med hjälp av SÖ, sommelierstudenter och andra frivilliga. Jobbet innebär att sälja öl och svara på frågor om ölen.

Det finns inget schema eftersom det beror på om bryggerierna själva vill servera sin öl någon gång. Det är ännu inte klart hur många bryggerier som kommer att finnas i Craft Beer Corner.
Är du intresserad av att jobba i Craft Beer Corner? I så fall vilka dagar/tider?
Your answer
Master Classes
'Master Classes' är provningar som arrangeras av utställare. Ofta hålls provningarna av någon från leverantören, t.ex. en bryggare. En Master Class håller normalt på en timme och sista provningen börjar kl. 20.

Jobbet innebär att förbereda innan, hälla upp drycker under provningen och röja undan efter provningen.

http://www.stockholmbeer.se/index.php/provningar kan ni se planerade Master Classes, men fler kan komma att läggas till, även under festivalens gång. Behovet av personal beror bl.a. på hur många som anmält sig till respektive provning
Är du intresserad av att jobba på Master Classes? I så fall vilka dagar/tider?
Your answer
Övrigt
Kommentarer, frågor
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service