Empresa saludable: qüestionari d'autodiagnòstic
Una empresa saludable és una organització que promou i protegeix la salut, la seguretat i el benestar de les persones amb qui interactua, amb un compromís explícit i d'una manera estructurada i continuada: els equips interns i els proveïdors, així com les seves famílies, la clientela i entorn proper.

El concepte d'empresa saludable és fonamental en el marc de la Responsabilitat Social Empresarial, i correspon a la dimensió de les persones. És aplicable a qualsevol tipus d'organització independentment del sector en què actuï.
Inclou qüestions relacionades amb:
● Ambient físic de treball (p.e. factors físics, químics, biològics, ergonòmics, electroquímics)
● Ambient psicosocial de treball (p.e. cultura institucional, lideratge positiu, estils de comandament, igualtat de tracte, de drets i d'oportunitats)
● Gestió de temps (horaris, flexibilitat, conciliació, reforma horària)
● Hàbits de vida saludable (p.e. activitat física, alimentació adequada, prevenció del consum de substàncies nocives, vida activa i activitat social, salut psicoemocional)
● Afectació a la salut de la clientela i a la salut pública en general a partir dels productes i serveis proveïts o com a conseqüència dels processos de producció.

En aquest qüestionari d’autodiagnòstic trobaràs un conjunt de qüestions adreçades a provocar l’anàlisi de com la teva organització té incorporades pràctiques alineades amb els plantejaments de l’empresa saludable i a identificar àmbits de millora per continuar avançant en aquesta matèria.

Necessitarem la teva adreça de correu perquè puguis obtenir una còpia de les teves respostes i per rebre, si així ho indiques, un resum dels resultats de les respostes que obtinguem per part de les empreses participants.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy