30 Χρόνια Ιστορίας ΕΚ "Αθηνά": Επινοώντας το Μέλλον | Φόρμα Εγγραφής
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, Μουσείο Μπενάκη (οδός Πειραιώς 138)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων ιστορίας του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά», έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ειδική επετειακή εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.
 
Το «Αθηνά» είναι ερευνητικό κέντρο με έντονο διεπιστημονικό χαρακτήρα. Διεξάγει Εφαρμοσμένη Έρευνα & παράγει Καινοτομία, η οποία εστιάζει στις επιστημονικές περιοχές που σχετίζονται με τις Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνίας και εμπνέεται από μεγάλες επιστημονικές, βιομηχανικές και κοινωνικές προκλήσεις.
 
Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης (10:30-17:30) περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις από στελέχη του «Αθηνά» και άλλους επιστήμονες για θέματα που πραγματεύεται το Κέντρο, ενώ το δεύτερο μέρος (18:00-21:00) παρουσιάζει την ιστορία, την τρέχουσα δυναμική και τη μελλοντική προοπτική του. Παράλληλα, προγραμματίζεται η λειτουργία ειδικού χώρου με επιδείξεις και άλλες εγκαταστάσεις για μια πληρέστερη εμπειρία τόσο της διαδρομής όσο και των επιτευγμάτων του «Αθηνά».
 
Ελπίζουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της συμπλήρωσης των 30 χρόνων ιστορίας του Κέντρου μας αλλά και το όραμά μας για το μέλλον, στην επινόηση του οποίου συνεχίζουμε να συμβάλλουμε.
Όνομα *
Επώνυμο *
Email *
Οργανισμός *
Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στις ακόλουθες ζώνες: *
Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο 30years.athenarc.gr.
Required
Σχόλια
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις που αφορούν νέα, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις του ΕΚ "Αθηνά".
Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: https://www.athenarc.gr/el/personal-data-protection-policy
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy