Funkisjouren
Är du något av en konventsveteran? Självgående, påhittig och med bra koll på hur konvent funkar, men inte riktigt sugen på att jobba inom ett enda område? Kan du tänka dig att ha stor frihet och ansvar under ditt konvent, för att helt plötsligt kallas till ett quest att rädda ett annat funkisområde i nöd?

Då kanske det är funkisjouren som är ditt dreamteam! Som en del av funkisjouren kan dina arbetspass bestå av i princip allt, från att rigga konventsutrymmen, bli kökshjälp, eskortera fagra besökare till sovsalsen, agera ledsagare i cosplayparaden, skrubba däck eller leverera den legendariska silvertejpen. Vi stöttar alla områden som finns på konventet, från cafeteria till auktion, TV-spel till städ. Stor variation alltså, men garanterat roligt!

Jouren är alltid redo, men vi jobbar inte alltid. Om inga nödrop eller böner kommer, så är du "ledig". Vissa aktiviteter förbokar andra områden av oss, men de flesta är oförutsedda händelser som behöver vår stadiga hjälp! Ida, er ansvarige, har i uppgift att ta emot och fördela uppgifter, och strävar alltid efter att det ska vara så rättvist som möjligt med uppdelning av arbetsuppgifter.

Beskriv gärna i din ansökan vad du har för erfarenhet av att arbeta på konvent, eller vad som gör att du känner dig som en veteran (t.ex. jobbat på andra evenemang, jobberfarenhet, funktionärserfarenhet). Du ska helst ha arbetat på två konvent/liknande evenemang för att känna dig bekväm i rollen som funkisjour.

Välkommen till Funkisjouren!
Glada hälsningar,
Ida, Ansvarig Funkisjouren
Hantering av personuppgifter
PicaCon är ett arrangemang som drivs av föreningen Do it! För att vi ska kunna genomföra ett bra och tryggt arrangemang behöver vi samla in och hantera personuppgifter. Du kan läsa om vår personuppgiftshantering på: http://doitlikeaboss.se/om-foreningen/personuppgifter.html
Godkänner du vår hantering av dina personuppgifter? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy