Inscripció a les PORTES OBERTES de Cicles Formatius de Grau Mitjà
Degut al moment tant excepcional que vivim generat per la COVID-19 i la impossibilitat d’organitzar una Jornada de Portes Obertes presencials, per tal de presentar-vos la nostra oferta formativa per l’etapa de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), us proposem unes Portes Obertes virtuals.

El pròxim dia 14 de maig es realitzaran diferents presentacions de 30 minuts mitjançant videoconferències amb l'aplicació Google MEET. On s’explicaran els dos cicles formatius que impartim en el nostre centre, GESTIÓ ADMINISTRATIVA I SISTEMES MICROINFORMÀTICS I XARXES en modalitat de FP Dual. El professorat de cada cicle estarà a la vostra disposició per tal de resoldre dubtes.

IMPORTANT: el dia abans de la jornada de portes obertes rebreu un correu electrònic on se us facilitarà un enllaç d'accés a la videoconferència, per aquest motiu necessitem que ens ompliu aquest formulari d'inscripció.

Per més informació de la nostra oferta: https://www.fpmariarosamolas.com

El Col·legi Maria Rosa Molas us informa que les dades que ens cediu al formulari adjunt només es faran servir per a donar compliment als serveis que ens demaneu. Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte per correu electrònic info@mariarosamolas.org
Email *
Telèfon de contacte: *
Nom de l'alumne/a *
Cognoms de l'alumne/a *
Data de la Jornada de Portes Obertes interessats a participar *
Sessió a la que es té interès a participar *
Required
Centre d'origen de l'estudiant:
Observacions:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Colegio Maria Rosa Molas. Report Abuse