Webbenkät
Språk: Svenska

VIKTIG INFORMATION:
Du måste vara över 20 år för att delta i denna undersökning.
För att webbenkäten ska visas på rätt sätt så rekommenderar vi att du använder Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Apple Safari.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vad är i-PROGNOSIS?
i-PROGNOSIS (www.i-prognosis.eu) är ett forskningsprojekt som finansieras av EU:s "Horizon 2020" som är ett forsknings- och innovationsprogram enligt bidragsavtal nr 690494. De viktigaste målen med projektet är: 1) att utveckla tidiga och diskreta test för Parkinsons sjukdom, baserat på användarinteraktion med vardagsteknik (t.ex. smartphone) och 2) att utveckla stödjande åtgärder, med inriktning på ett brett spektrum av symptom, i syfte att upprätthålla livskvaliteten för patienter med Parkinsons sjukdom under loppet av sjukdomen. Elva organisationer, akademiska institutioner och företag med expertis inom Parkinsons sjukdom, teknik och åldrande, från sex EU-länder (Grekland, Belgien, Tyskland, Portugal, Sverige och Storbritannien), som leds av Aristotelesuniversitetet i Thessaloniki, Grekland, är bakom projektet som kommer att pågå i fyra år (2016-2020).
Vad är detta frågeformulär till för?
Detta är en anonym enkät utvecklad för viktiga intressenter i projektet (potentiella användare, sjukvårdspersonal , vårdare) så att de kan berätta för oss vad de behöver och vad de förväntar sig av i-PROGNOSIS. Detta kommer hjälpa oss att utveckla i-PROGNOSIS till ett effektivt och användarvänligt system som kan maximera användandet och engagemanget bland framtida användare. Det tar inte mer än 15 till 25 minuter att fylla i frågeformuläret, och det är av stort värde för oss om du gör det. Stort tack på förhand!
Innan vi börjar, skulle du kunna dela med dig om du är...
Clear selection
Tack! Klicka på Nästa för att starta
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy