Projecte: "Mai et Deixaré" | Lleialtat Santsenca 2019
Teatre Social i Gènere per a Dones, Artistes i/o Activistes
Taller NO MIXTE de TEATRE SOCIAL i GÈNERE en el que, durant 5 sessions, crearem un Teatre Fòrum* sobre sobre aquelles temàtiques relacionades amb el gènere, la igualtat o la violència, amb les que les participants s’hi sentin identificades, motivades o inquietes. Explorarem les violències de gènere que vivim en la quotidianitat, i buscarem eines individuals i col·lectives per a fer-hi front.

Un cop fet aquest procés proposem una presentació de l'obra realitzada, devant un públic en clau de sensibilització i promoció de la igualtat.

Aquest taller va dirigit a persones que s'identifiquen com a dones :

1. interessades en treballar sobre la violència masclista viscuda : aporten les experiència viscudes com a dones, i mitjançant el procés de creació del Teatre Fòrum es promou la seva autoestima, el seu empoderament i s’amplia la seva xarxa social i comunitària.

2. pertanyents a col·lectius i/o grups d’activistes feministes:a aporten la visió política i macro-social del fenomen al projecte, i adquireixen eines i metodologies innovadores per aplicar-les a la seva tasca quotidiana.

3. artistes de l’àmbit teatral amb inquietuds sobre les violències masclistes :aportar idees i tècniques teatrals que donin qualitat artística a les obres, però el seu interès recau en la seva sensibilització en matèria de violència masclista amb l’objectiu de fomentar la mirada social en l’àmbit de la cultura.

* El Teatre-Fòrum és una obra de teatre, en què es presenten diferents situacions d'opressió que els protagonistes no saben com afrontar. L'obra acaba en un moment de conflicte, on hi ha perill i oportunitat que acaben amb una crisi o una situació d’opressió. En aquest moment entra en joc el / la curinga (també anomenat joker, comodí o facilitador/a) que s'encarrega de dinamitzar el fòrum per passar el protagonisme a les persones del públic. Aquestes, participaran de manera activa en la identificació de la situació opressiva que planteja l'espectacle i tindran l'oportunitat de pujar a l'escenari, substituint un actor o actriu, per provar noves idees o estratègies, possibles solucions als problemes que té el personatge que encarnen. La resta de personatges reaccionaran davant les propostes. Així, es converteix en un assaig col·lectiu per l'acció real, una forma de transformar la realitat des de la possibilitat d'assajar.

Nom i Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
A què et dediques?
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Com t'has assebentat d'aquest taller? *
Required
Aquest taller es dirigeix a 3 col·lectius especifics. Indica amb quin(s ) t'identifiques més *
Required
Formo part d'un/una...
Has treballat prèviament temes de gènere? *
Coneixes el teatre dels i les oprimides? *
Què et motiva a participar a la formació? *
Your answer
Tenim una base de dades en funció de la informació que cadascú vol rebre. Marca el que t'agradaria rebre... *
Required
Per a rebre el butlletí i informació sobre les nostres activitats és imprescindible que llegeixis i acceptis la nostra política de privacitat de tractament de dades, que pots trobar a www.nus.coop *
M'interessa... *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NUS Processos Socials i Creatius SCCL. Report Abuse - Terms of Service