Prijavnica za vpis k Loškim skavtom
Verjamemo, da je vsak sposoben norih podvigov. Uživamo v spoznavanju narave in veščinah, ki nam koristijo tako v neobičajnih kot tudi v povsem vsakdanjih situacijah. Pri nas namreč velja načelo, da smo vedno pripravljeni. Če se nam želiš pridružiti na naših skavtskih pustolovščinah, kar pogumno izpolni spodnjo prijavnico!

Skavtsko leto se začne oktobra. Kakšen mesec pred tem ti bomo poslali nadaljnje informacije glede skavtskih srečanj. V vmesnem času smo vedno dosegljivi preko naše spletne strani in e-pošte: loski.skavti@skavt.net.

Se vidimo! Do takrat pa lep skavtski pozdrav!
Voditelji stega Grajskih zamorcev - Škofja Loka 1

Ps.
Pomembno obvestilo: V zadnjih letih imamo izjemno veliko povpraševanje za vpis v osnovnošolske starostne skupine, zato smo bili primorani uvesti čakalni seznam, kamor se uvrstijo vse prijave. Sprejemamo po vrstnem redu prejetih prijav. V primeru, da te ne bomo mogli sprejeti to leto, bo naslednje leto tvoja prijava obravnavana prednostno. Navadno čakalna doba ni daljša od enega leta. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Email address *
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Naslov *
Your answer
Poštna št. in pošta *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Datum rojstva *
Bodite pozorni na angleški vrstni red datuma.
MM
/
DD
/
YYYY
Spol
Razred OŠ/letnik SŠ v naslednjem šolskem letu *
Dovoljujem, da se osebni podatki hranijo in uporabljajo izključno v skladu z Navodili o oblikah članstva v ZSKSS in varstvu osebnih podatkov ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.