Elevanmälan
Här kan du som elev anmäla dig till Lise Meitnerdagarna 2021! Ifall du skulle ha några frågor - kontakta administrationsansvarig Emma Holm: emma.holm@lisemeitnerdagarna.se
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Årets upplaga arrangeras på distans
Lise Meitner-dagarna 2021 kommer att arrangeras som ett distansevenemang under en dag - lördagen den 20:e november. Detta innebär att du som elev kommer att deltaga på evenemanget hemifrån, och allt som behövs för att vara med är en dator/padda/mobil samt en internetuppkoppling som klarar av videosamtal.

I anmälningsformuläret kommer du att ange din adress. Det är möjligt att vi kommer att skicka ut material till denna adress, så det är viktigt att du anger rätt adress.

Vi kommer att bekosta förtäring (mat) under arrangemanget. Mer information kring hur det kommer att gå till kommer vi att skicka ut senare under hösten.
Stipendienummer: *
Stipendienumret finns på den övre delen av ditt stipendiebrev. Se till att du och din klasskamrat har fått ett stipendiebrev med olika stipendienummer. Har ni fått samma stipendienummer? Fråga er lärare om två separata, de har fått två PDF-dokument via mail. Stipendienumren består av 4 siffror. Exempel: 6102
Ditt namn (för- och efternamn): *
Exempel: Namn Namnsson
Genus: *
Ålder (under Lise-Meitner-dagarna): *
Exempel: 18
Din skola: *
Exempel: Lärdomsgymnasiet
Din adress: *
Exempel: Sturegatan 15
Ditt postnummer: *
Exempel: 96151
Din postort: *
Exempel: Gäddvik
Telefonnummer: *
Exempel: 070 123 45 67
ICE - nummer (in case of emergency): *
Skriv in namn och telefonnummer till den personen vi ska ringa om något händer med dig. Detta kan exempelvis vara en vårdnadshavare. Då årets upplaga är ett distansevenemang är detta inte lika viktigt, men för säkerhetsskull väljer vi att ha kvar denna fråga. Exempel: Mio Pellegren 070 987 65 43
Vilken fysikkurs går du i november? *
Vänligen ange den fysikkurs du kommer att läsa i november. Om du inte har påbörjat en fysikkurs, välj Fysik 1.
Godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter? *
Enligt gällande lagstiftning behöver vi ditt godkännande för att lagra dina kontaktuppgifter. Kontaktuppgifterna kommer endast att användas för att kontakta dig med nödvändig information inför dagarna.
Godkänner du att vi tar bilder under dagarna? *
Då årets evenemang är på distans är det helt valfritt att använda sig av videokamera. Ett samtycke (Ja) nedan innebär enbart att vi får publicera eventuella bilder som tas på dig.
Fysikfråga:
Har du någon fråga inom fysik som du alltid har velat ha svar på? Ställ den här, så kan den kanske besvaras av en prominent forskare inom det området!
Övrig fråga
Om du undrar över något eller vill kommentera något allmänt eller specifikt, vänligen gör det här
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Lise Meitner- Dagarna. Report Abuse