#nåralarmengår #metoo
Her samler vi opplevelser fra brann og redningstjenesten, som en del av #metoo. Vi vil sammen sette foten ned og si fra at nok er nok. Vi krever at ledere og kolleger tar tak i problemet #nåralarmengår

Du vil være helt anonym ved bruk at et opprettet skjema i fra Google skjema. Du trenger ikke å oppgi verken navn eller epost og vi har ingen mulighet til å finne ut hvem du er eller hvor historien kommer fra.
Vi vil publisere et utvalg av historier på www.kvinneribrann.no og sende historiene til LDO og DSB.

Formålet med skjemaet er å dele opplevelser fra oss som jobber i brann og redningstjensten som omhandler seksuelle overgrep, trakassering, ydmykelse og maktmisbruk i brann og redningstjenesten. Vi vet at det er alt for mange eksempler på at dette skjer og dette må synliggjøres.

Det er svært få kvinner i brann og redning. Ved å heve våre stemmer sammen, kan vi bryte ned kulturen som eksisterer flere plasser. Den som varsler om trakassering og seksuelle overgrep opplever alt for ofte å bli gjengjeldt med utfrysning, ikke bli trodd og videre trakassering. Derfor vil dere som snakker forbli anonym. Ansvaret for å ta tak i problemet og hindre at dette skjer ligger til ledere og andre kolleger.
Ønsker du likevel å stå frem med navn og din historie så kan du skrive på epost-adressen i skjemaet.

Hvis du velger å dele din historie via dette skjemaet, er det viktig at du vet at det kan brukes som en del av en underskriftskampanjen. Vi vil kreve at landets brann- og redningsledere tar ansvar og krever for nulltoleranse for trakassering og seksuelle overgrep.

Hvis du velger å navngi andre personer i opplevelsen din forbeholder vi oss retten til å anonymisere disse før vi publiserer teksten. Husk å ikke skrive på dialekt.

Du kan også sende en e-post til kvinneribrann@gmail.com dersom du har spørsmål, ønsker å ha en personlig kontakt eller ønsker hjelp til rapportering.

Her er min opplevelse:
Your answer
Frivilling: Yrkestittel (brannkonstabel, utrykningsleder, feier, branningeniør etc)
Your answer
Frivilling: Navn og epost
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy