Formulari per subscriure's al Whatsapp del CCPAE
Sol·licitud per rebre informacions d'interès sobre el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i el sector ecològic a través de Whatsapp.
Email address *
Dades de subscriptor/a
Nom *
Cognom 1 *
Cognom 2 *
Número de telèfon *
Amb Whatsapp activat.
Protecció de dades *
En compliment de la normativa vigent, el CONSELL CATALÀ DE LA PRODUCCIÓ AGRÀRIA ECOLÒGICA (CCPAE) t'informa que les teves dades s’integren en un fitxer registrat a nom de l’entitat, amb la finalitat de poder-te enviar informacions d'interès sobre el CCPAE i el sector ecològic via Whatsapp. Pots exercir els drets reconeguts en la normativa de protecció de dades vigent (Reglament UE 2016/679) adreçant-vos a comunicacio@ccpae.cat o bé a CCPAE a l’Avinguda Meridiana 38 4a planta 08018 Barcelona. // 1) El responsable del tractament de les teves dades personals és el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), Av. Meridiana 38, 4a planta de Barcelona (08018), amb NIF S0800044J. // 2) La finalitat del tractament és enviar via Whatsapp informacions d’interès sobre el CCPAE i el sector ecològic. La base jurídica que empara el tractament de les dades és el lliure consentiment de la persona, el qual pot ser revocat en tot moment. Les dades es conservaran tot el temps en que duri aquest consentiment. Les categories de dades de les quals es disposa de la persona interessada són: nom, cognoms, DNI, número de telèfon i adreça electrònica. Les dades només seran accessibles/destinades a les persones i/o departaments de l’Entitat que ho requereixin per dur a terme les funcions pròpies del seu lloc de treball. // 3) Les teves dades no seran comunicades a tercers sense consentiment previ, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals. // 4) Tens dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les seves dades, la seva rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, i a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les seves dades. La persona interessada pot presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, Autoritat catalana de Protecció de Dades.
Required
Important: afegeix el número de telèfon del Whatsapp del CCPAE a la teva agenda de contactes per reconèixer-lo
Recomanem afegir el número 646 26 79 76 a la teva agenda de contactes per reconèixer-lo quan comencis a rebre els missatges del Whatsapp del CCPAE.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy