Prijavnica na delavnico "Deljenje dobrih praks vodništva"
Decemberska izobraževalna delavnica je namenjena vsem vodnicam in vodnikom, ki bi želeli iz prve roke izvedeti, kako že izkušene vodnice in vodniki razumejo in v praksi aktivno uporabljajo z vodništvom pridobljena znanja na različnih področjih dela z vodom.

Delavnica bo potekala v četrtek, 16. 12., od 18.00 do 19.30 na Zoom-u, udeležite pa se je lahko vsi vodniki in pomočniki (MČ in GG vodov) ter drugi prostovoljci. Na delavnici se bo možno udeležiti dveh izmed štirih predvidenih tematskih sklopov (izbira in opis v nadaljevanju).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek *
Ime rodu (kratica) *
Mail, kamor ti lahko posredujemo Zoom povezavo: *
Kontaktna telefonska številka *
Na delavnici se bo možno udeležiti dveh izbranih tematskih sklopov. Katera je tvoja PRVA IZBIRA (tematski sklop, ki bi se ga najraje udeležil_a)? *
Katera je tvoja DRUGA IZBIRA (tematski sklop, ki bi se ga najraje udeležil?) *
Kateri tematski sklop bi bil tvoja REZERVA (tega bi se udeležil_a, če se ne bi bilo mogoče udeležiti prve ali druge izbire)? *
Izjava o seznanjenosti *
Jamčim, da so vsi podatki popolni in pravilni. Z oddajo tega obrazca soglašam, da Mestna zveza tabornikov Ljubljana podatke uporabi skladno z Uredbo EU 2016/679 za namen splošno administrativnih opravil povezanih z organizacijo dogodka.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mestna zveza tabornikov Ljubljana. Report Abuse