Faktura och leveransuppgifter
NOTERA! När du fyller i detta formulär så godkänner du även till att dina uppgifter sparas hos Företaget Celiart Laserforum Production. Dessa uppgifter delas ej med någon annan. Uppgifterna samlas in för att kunna säkerställa leverans av boken och att faktura ställs ut på rätt person/företag. Uppgifterna ligger sparade på interndata och i ett privat goolgekonto och sparas tillsdu själv väljer att ta bort dem. Erbjudande och information relaterat till laserterapi kan komma att skickas ut via denna lista. Skulle du inte vilja finnas kvar i listan var noga med att svar nej vid rätt fråga nedan. Du kan avskriva dig från listan närsomhelst. För detta kontakta mail@cecilialind.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fyll i antal böcker du vill köpa, pris per bok är 749 kr inkl 6% moms. *
(Notera att frakten läggs på priset och är 62 kr inkl moms för köp av 1-2 böcker inom Sverige, över 2 st böcker kan frakten kosta olika bereonde på antal böcker och vart i landet du bor. Vad gäller frakt till de Nordiska grannländerna så ligger den på 199 kr för en bok. Kontkta mig via info@laserguide.se för mer information!)
Faktura (leveransadress) - fyll i det namn/företag samt adress som du vill att fakturan ska ställas ut till.   Är faktueringsadress och leveransadress samma så behöver du enbart fylla i din adress en gång. *
För - och efternamn eller företagsnamn:
*
Kontaktperson:
Organisationsnummer:
*
Gatuadress:
*
Postnummer:
*
Postort:
*
Land:
Tel nr:
*
E-mailadress
Vill du finnas kvar i listan för att vid enstaka tillfällen få information och erbjudanden relaterat till laserterapi? *
Tackar du nej, kommer dina uppgifter tas bort efter att boken är levererad och faktura betald. Svarar du ja kommer du att finnas kvar i listan.
Leveransadress - fyll i den adress som du vill att boken ska levereras till (om annan än faktueringsadress):
För - och efternamn eller företagsnamn:
Gatuadress:
Postnummer:
Postort:
Land:
Hur fick information om att boken fanns?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy