Träningsenkät LiTHe Vilse VT21
Vilses verksamhet är beroende av sina medlemmar, och vi vore väldigt tacksamma om just du vill hjälpa till och arrangera någonting under våren! :-)

Alla aktiviteter arrangeras två och två, så skriv i kommentaren om du vill arrangera med någon speciell person, annars matchar vi dig med någon. Er uppgift är att se till att komma på en bra idé och se till att den blir av. Vi som är träningsansvariga fixar kartfiler och kartutskrift.

Kommentar angående Covid-19: Vi försöker göra det bästa av situationen, hålla oss uppdaterade gällande rådande restriktioner och anpassar våra aktiviteter efter det. Har ni tips/synpunkter, får ni mer än gärna skriva dessa i slutet av enkäten. Tisdagsträningar med utlagda kartor kommer ju i princip alltid att fungera, om inte annat. Givetvis hoppas vi massor på en förbättring i coronaläge, men att till exempel klämma ihop oss för biltransport känns rätt avlägset för närvarande, så vad som händer med Vårcup och KM återstår att se. Om coronaläget förbättras till viss del är ett alternativ att vi gör en kompromiss med exempelvis alla deltävlingar inom cykelavstånd och med stora startdjup.
För- och efternamn: *
Mejladress: *
Vårcup
Vårcupen är en cup om fem träningstävlingar, som åtminstone under normala omständigheter går i skogar utanför Linköping. Kul grej!

Det är upp till dig som arrangör att välja upplägg på din deltävling, kan t.ex vara distans, startprocedur osv. Finalen kommer dock avslutas med en jaktstart!
Jag vill arrangera Vårcup:
Clear selection
Jag vill arrangera Vårcup tillsammans med:
Teknikträning
Mysiga träningar i Linköpings närområden, och möjligheten att arrangera Vilsehistoriens bästa tisdagsträning kan härmed bli din! Åtminstone till en början av vårterminen får det sannolikt bli mer teknikbetonade träningar med utplacerade kartor, precis som under slutet av hösten.
Jag vill arrangera teknikträning:
Clear selection
Jag vill arrangera teknikträning tillsammans med:
KM
Mäktigt att få se till att klubbmästare i LiTHe Vilse kan koras, inte sant? KM går under normala omständigheter i en skog bortanför våra favoritskogar Ryd och Valla.

Givetvis blir det max en av nedanstående alternativ, även om du kryssar i att du kan tänka dig flera :-)
Jag vill arrangera KM:
Jag vill arrangera KM tillsammans med:
Biltillgång
IFALL det skulle bli läge att ha Vårcup/KM en bit bort, är det relevant att veta vilka av dessa arrangörer som kan ta områden som kräver bil för att nå, och vilka som behöver cykelavstånd (alt matchas med någon med bil).
Jag har tillgång till bil:
Clear selection
Jag kan INTE arrangera dessa veckor:
Gällande coronaanpassning av Vilses träningar har jag följande tankar och idéer:
Övriga synpunkter:
Jättestort tack för ditt engagemang! Coronafri kram från träningsansvariga <3
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy