Sant Miquel dels Sants. Reunió informativa d'educació secundària (1r ESO) - 14 de març de 2019
El Col·legi Sant Miquel dels Sants acollirà una reunió informativa per a pares que el curs 2019-2020 s'inicien a l'educació secundària (1r ESO). La reunió tindrà lloc dijous 14 de març de 2019 a les 20h al Col·legi Sant Miquel dels Sants, Jaume I, número 11 de Vic. Pots confirmar la teva assistència aquí. Per a més informació, 93 886 12 44 o santmiqueldelssants.cat
Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
Telèfon
Your answer
Política de privacitat
Les dades de caràcter personal s’integren en els corresponents fitxers informatitzats del Col·legi Sant Miquel dels Sants, d’acord amb la legislació i la normativa vigent en cada cas. El Col·legi Sant Miquel dels Sants garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com també la implementació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d’aquestes dades.
Exercici de drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD. Per a l’exercici d’aquests drets podeu dirigir-vos a: Col·legi Sant Miquel dels Sants o al correu electrònic stm@santmiqueldelssants.cat indicant clarament en l’assumpte: tutela de drets LOPD.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service