Biennal de pensament: Brigitte Baptiste. Del canvi climàtic al canvi antropològic
El canvi climàtic està modificant l’espècie humana de forma integral, antropològica. Els éssers humans som corresponsables dels canvis que s’estan produïnt de forma accelerada en la biosfera, però al mateix temps aquests canvis repercuteixen en l’evolució biològica de la nostra espècie, les nostres estructures socials i el modus vivendi, les expressions culturals i creences. La diversitat humana és un valor dins la biodiversitat. Som diversos per naturalesa, i a més a més, reivindiquem el dret a ser-ho, a ser nosaltres mateixos dins una societat que respecta el que la defineix: la diversitat.

Joan Subirats, regidor de Cultura i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, presentarà la sessió i dialogarà on line amb Brigitte Baptiste, biòloga especialitzada en ecologisme i rectora de la Universitat EAN de Bogotà, Colòmbia.

Dia i hora: Divendres 16 octubre, 18 hores
Lloc: Casa Amèrica Catalunya, c/Còrsega 299, entresòl, 08008 BCN

.............................

El cambio climático está modificando la especie humana de forma integral, antropológica. Los seres humanos somos corresponsables de los cambios que se están produciendo de forma acelerada en la biosfera, pero al mismo tiempo esos cambios repercuten en la evolución biológica de nuestra especie, nuestras estructuras sociales y el modus vivendi, las expresiones culturales y creencias. La diversidad humana es un valor dentro de la biodiversidad. Somos diferentes por naturaleza, y además, reivindicamos el derecho a serlo, a ser nosotros mismos en una sociedad que respeta lo que la define: la diversidad.

Joan Subirats, concejal de Cultura y primer teniente de alcalde del Ayuntamiento de Barcelona, presentará la sesión y dialogará on line con Brigitte Baptiste, bióloga especializada en ecologismo y rectora de la Universidad EAN de Bogotá, Colombia.

Día y hora: Viernes 16 de octubre 18 horas
Lugar: Casa Amèrica Catalunya, c / Còrsega 299, entresuelo, 08008 BCN

Email address *
Nombre y apellidos *
Teléfono de contacto *
Número de entrades (máx. 2) *
INFORMACIÓ
En compliment de les normatives sanitàries establertes en l'actualitat, Casa Amèrica Catalunya prendrà les següents mesures:
- Aforament limitat.
- Ús obligatori de la mascareta
- Respecte de la distància de seguretat. Tots els seients estaran separats.
- Arribada amb antel·lació a la sessió. No es permetrà l'entrada una vegada començada.


INFORMACIÓN
En cumplimiento de las normativas sanitarias establecidas en la actualidad, Casa Amèrica Catalunya tomará la siguientes medidas:
- Aforo limitado.
- Uso obligatorio de la mascarilla.
- Respeto de la distancia de seguridad. Todos los asientos estarán separados.
- Llegada con antelación a la sesión. No se permitirá la entrada una vez comenzada.A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy