Open Call - Ukmukfukk Zinfeszt 2019
// SCROLL DOWN FOR ENGLISH //

Open Callt hirdetünk a 2019-es Ukmukfukk Zinfesztre!

2016-ban indítottuk útjára az Ukmukfukk Zinfesztet, azzal a céllal, hogy bemutassuk a külföldi és hazai független kiadók legjavát. Több, mint harminc független külföldi alkotó, és legalább háromszor ennyi magyar művész fordult meg nálunk az évek során. Szóval jól felnőttünk. Emiatt idén úgy döntöttünk, ideje összpontosítani a figyelmünket.

Amióta elkezdtük az Ukit, duplájára nőtt a hazai alkotók száma, aminek nagyon örülünk! De mivel mi sem ismerhetünk mindenkit, mint például az ország különböző pontjain tevékenykedő alkotók nagyrészét sem, így nyílt felhívást teszünk közzé. Szeretnénk idén a helyi alkotókra fókuszálni: olyanokra, akik nemrég kezdtek foglalkozni a self publishing-gel, illetve olyanokra is, akik az ország különböző pontjain teszik ugyanezt, de ritkán jutnak figyelemhez a fővárosban. Ezzel az a célunk, hogy erősítsük a hazai független szcéna kötéseit: vagyis ismerkedjünk, hassunk egymásra, szülessenek új szakmai és baráti kapcsolatok.

Várjuk olyan alkotók és alkotócsoportok jelentkezését, akik minimum egy vagy több darab saját kiadású zinnel, vagy képregénnyel rendelkeznek. Téma- és formabeli megkötés nincs, de időbeli van: legyen köztük legalább egy olyan kiadvány, amely 2018 májusa után jelent meg.

Amennyiben egy kiadványod jelent meg eddig, akkor neked szól az Zinkubátor Asztal. Ide azokat az alkotókat és alkotói csoportokat várjuk, akik még az elején tartanak a self-publishingnek, ezért nem tudnának megtölteni egy egész asztalt a saját cuccaikkal. Illetve azoknak ajánlott, akik már készítettek kiadványt, de csak 1 vagy 2 db-bal tudnának jönni.

Az asztalok száma véges, a részvételi szándék pedig minden évben egyre növekszik. Ezért kérjük, körültekintően töltsd ki a jelentkezési lapot, ezzel is segítve a helyek legoptimálisabb elosztását.

Ne felejtsd el, hogy az Ukmukfukk Zinfeszt egy meghívásos fesztivál, így a jelentkezés nem jelent automatikus részvételt. A jelentkezés határideje március 6., ami után a szelekció folyamata zajlik. Minden jelentkezőnek vissza fogunk jelezni. A résztvevők listáját március 20-ig tesszük közzé az Ukmukfukk Facebook oldalán.

Ha ismersz olyat akit érdekelhet, küldd tovább neki a jelentkezési lapot nyugodtan.

https://www.facebook.com/ukmukfukkzinefeszt

Hajrá,
Uki Crew

// ENGLISH //

We launched Ukmukfukk Zinefest in 2016 to introduce local and international zinesters to the Hungarian audience. More than 30 international and three times as many Hungarian publishers showed their works in the past 3 years. However, the number of local zine artists doubled up in the same time, which we are really happy about, hence we'll dedicate this year's fest to them only. But don't worry, next year we'll focus on foreigners again, so don't be sad, and please contact us again in the beginning of 2020!

All the best!
Ukmukfukk Crew.

Alkotó - alkotócsoport neve *
Your answer
Kapcsolattartó neve *
Your answer
E-mail *
Your answer
Weboldal / Facebook / Instagram / Tumblr / Etc.. / Többet is megadhatsz *
Your answer
Részt vettél-e már korábban az Ukmukfukk Zinfeszten / Ha igen melyik évben / Ha feleztél valakivel, melyik asztallal *
Your answer
Hány db kiadványt hoznál *
Milyen jellegű / tematikájú kiadványokat hoznál *
Your answer
Milyen új megjelenéssel készülsz a fesztiválra *
Your answer
Hányan jönnétek *
Your answer
Feleznél-e asztalt ha kevés kiadványt hozol *
Milyen/Hány db asztalra lenne szükséged (1m x1m) *
Ha feleznél asztalt, van-e konkrét kollektíva akikkel szeretnél osztozni / vagy lehet meglepetés is *
Your answer
A kiadványokon kívül szeretnél-e mást is hozni ( printek, kazetták, stb..) / Szükséged van-e falra mögötted (ezt nem mindenkinek tudjuk garantálni, de jobb ha tudjuk előre) *
Your answer
Ha nem budapesti vagy, szükséged lenne-e segítségre szállással kapcsolatban a fesztivál ideje alatt *
Mellékelj néhány linket az új kiadványokról, munkákról amiket hoznál és amiket korábban készítettél *
Your answer
Egyéb megjegyzés, kérdés *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service