GTC 7.0 || Participare eveniment
Salutare, 

Gala Tineretului Clujean 7.0 se apropie cu pași rapizi iar noi abia așteptăm să ne întâlnim într-un cadru festiv.

Vă invităm să ne fiți alături în 21 noiembrie și să vă susțineți proiectele, dar nu numai. 
Vă promitem o seară plină de surprize și momente inedite! 

Formularul este deschis pentru toți cei interesați de a descoperi cele mai de impact proiecte de tineret din acest an și în principal aplicanților din acest an și organizațiilor de tineret/grupurilor informale.

Nu există limită de persoane/organizație, formularul se va închide când capacitate maximă a locurilor din sală va fi atinsă.

Vă așteptăm cu drag la cea de a 7-a ediție a Galei Tineretului Clujeanmarți 21 noiembrie, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.

Termen limită de înscriere: 21 noiembrie, ora 15:00.

🤝 Evenimentul este organizat de Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj, Consiliului Județean Cluj și Visit Cluj în parteneriat cu BCR și Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Adresa de mail: *
Organizația: *
Rolul în organizație: *
Prin completarea acestui formular de înregistrare cu datele dumneavoastră personale, vă asigurăm că respectăm legislația UE privind Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Consimțământul dumneavoastră reflectă trecerea numelui companiei, numele și informațiile de contact in baza de date a Federației Tinerilor din Cluj aferentă evenimentului Gala Tineretului Clujean 7.0 cu desfășurare în 21 noiembrie 2023. 

De asemenea, dorim să vă informăm că pe parcursul evenimnetului vor fi efectuate materiale foto-video ce vor fi utilizate pe rețelele de socializare ale Federației în vederea diseminării rezultatelor activității.

Dorim să vă asigurăm că datele personale colectate și prelucrate de Asociația noastră NU sunt transmise terților în scopuri de marketing sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.

NU prelucrăm datele dvs. personale printr-un proces automat de luare a deciziilor și NU creăm profiluri.

Legislația privind protecția datelor cu caracter personal este în plină dinamică și, deși FTC a implementat GDPR în mod corespunzător, este foarte probabil ca ajustările periodice ale politicii de confidențialitate și ale politicii de protecție a datelor cu caracter personal să fie necesare pentru a fi la curent cu legislația și bunele practici în curs de evoluție și cu dezvoltarea organizației și a tehnologiilor și practicilor noastre pe piață, astfel încât această notificare va suferi modificări pe care le vom afișa pe rețelele noastre de comunicare. 

Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FTCluj. Report Abuse