MANIFEST A FAVOR DE L'ELABORACIÓ D'UN PROJECTE DE DECRET DE VACUNACIÓ ANTIRÀBICA
El manifest a favor de l'elaboració d'un projecte de decret de vacunació antiràbica s’enviarà i s’exposarà la posició del Consell i dels Col·legis.  
Si esteu en contra de la vacunació antiràbica a Catalunya, ompliu el següent formulari i es mostrarà el vostre desacord:
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Número de col·legiat/da *
Estic en contra de la vacunació antiràbica a Catalunya i vull que consti *
INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES 
Informem que el responsable del tractament d'aquest formulari de recollida de dades és el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC).
La finalitat principal d'aquest formulari és registrar la seva oposició a la vacunació antiràbica a Catalunya.
Així mateix informem a l'usuari/a i/o al/a la veterinari/a participant que la base legítima per als tractaments que es duran a terme és el consentiment. S'informa que les seves dades podran ser cedides al Col·legi Veterinari on pertany, amb la finalitat de poder dur a terme les gestions derivades de la seva col·laboració. La base legítima de la cessió és el consentiment i l'obligació legal.
D'acord amb els drets que confereix la normativa vigent en protecció de dades, l'usuari/a i/o la veterinari/a participant podran adreçar-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que considerin oportuna, així com també podran exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com a la retirada del consentiment prestat per al seu tractament.
He llegit i accepto la Política de Protecció de dades
*
Les vostres dades s'enviaran conforme està en desacord amb la vacunació antiràbica a Catalunya. Moltes gràcies. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy