ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЛЕТНА ШКОЛА на тема:“СТРУЧНО ОСПОСОБУВАЊЕ ОД ОБЛАСТА НА ДИГИТАЛНАТА ФОРЕНЗИКА И БЕЗБЕДНОСТ НА ИНФОРМАЦИСКИТЕ СИСТЕМИ ”
Охрид, 22- 25 август 2017 година
Име и презиме
Your answer
Пол
Возраст
Your answer
Податоци за контакт (е-маил и мобилен)
Your answer
Место на живеење
Your answer
За студенти: Универзитет, факултет и година на студии
Your answer
Дали сте вработени
Доколку сте вработени, наведете каде
Your answer
Посебни потреби (исхрана, алергии, итн.)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms