Férfi hajviselet, személyiség, kapcsolatok
Tisztelt Uram!
Előre is köszönjük, hogy idejével és részvételével támogatja kérdőíves kutatásunkat! Vizsgálatunk célja a férfiak aktuális hajviselete, személyisége (27 kérdés), észlelt párkapcsolati értéke (21 kérdés), versengéssel és dominanciával kapcsolatos beállítódása (12 és 11 kérdés), közeli kapcsolatok iránti nyitottsága (9 kérdés), valamint a szexuális partner iránti elköteleződés (9 kérdés) közötti összefüggés feltárása.

A vizsgálati adatokat tudományos kutatás céljára használjuk föl. A kutatás anonim, nevét sehol nem kell megadnia, de a kérdőívekben felteszünk néhány kérdést az Ön életkorával, nemével, párkapcsolati státuszával, nemi irányultságával kapcsolatban. Semmilyen adatot nem adunk át harmadik félnek; a kutatás eredményeinek publikálásakor csak csoportszintű eredményeket teszünk közzé, egyedi adatokat nem; így egyéni visszajelzést sem tudunk adni a kérdőívek eredményeiről. A kérdőívcsomag kitöltése kb. 8-10 percet vesz igénybe. A vizsgálat során bármikor visszaléphet, vagyis az adatszolgáltatás önkéntes. Tudomásunk szerint a kutatásnak Önre nézve káros hatása nincs. Azonban, ha Önt zavarják a párkapcsolattal és szexualitással összefüggő kérdések, és kellemetlenül érzi magát emiatt, úgy ez a kutatás valószínűleg nem Önnek való. Ebben a kutatásban csak 18 év feletti személyek részvételére számítunk.

Amennyiben kérdése, meglátása adódik a kutatással kapcsolatban, amelyet szívesen megosztana velünk, kérjük, hogy az alábbi email címen vegye fel a kapcsolatot a kutatás vezetőjével.

Arató Ákos és Schwarz Bence egyetemi hallgatók
Dr. Meskó Norbert egyetemi docens
PTE BTK Pszichológia Intézet
Email: mesko.norbert@pte.hu

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service