IV Dinar de Nadal de la Gent Gran
Diumenge 1 de desembre de 2019
14:30h
Restaurant Nou Urbisol de Castellolí
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Segon plat *
Postres *
Política de Protecció en el Tractament de les Dades
De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i de la normativa vigent i aplicable en matèria de protecció de dades personals:
El responsable del tractament de les vostres dades és l’AJUNTAMENT DE CASTELLOLÍ, amb domicili a l’Avinguda de la Unió, 60, 08719 de Castellolí. El telèfon de contacte és el 93 808 40 00 i el correu electrònic castelloli@diba.cat.
La finalitat del tractament de les vostres dades és exclusivament per fer efectiva i eficaç la tramitació dels abonaments i inscripcions a la piscina municipal de Castellolí. Tanmateix, podran utilitzar-se les dades cedides amb aquesta finalitat (principalment el correu electrònic) per l’enviament de butlletins informatius i continguts relatius a l’activitat pròpia de la piscina municipal, amb la finalitat de garantir el dret a la informació dels usuaris respecte al propi servei, així com a l’equipament de referència, i/o a possibles incidències o circumstàncies a l’entorn d’aquest. Així, la base legal per al tractament de les vostres dades és la legitimitat en la prestació d’un servei amb base contractual i el seu consentiment. En cap cas aquestes dades seran utilitzades per a l’enviament de continguts no relacionats amb les finalitats descrites. Tanmateix, les dades obtingudes no seran cedides a tercers, llevat que existeixi obligació legal.
En qualsevol moment, teniu dret a obtenir de l’Ajuntament de Castellolí la confirmació sobre si aquest ens està tractant les vostres dades personals, o no, i accedir a les vostres dades personals, podent sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan, per exemple, considereu que les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les que van ser recollides. Tanmateix, en determinades circumstàncies podreu sol·licitar la limitació del tractament, o bé, oposar-vos al tractament de les vostres dades personals i l’Ajuntament de Castellolí deixarà de tractar-les, excepte en casos d’impossibilitat legal o interès públic.
Podeu exercir els vostres drets mitjançant escrit dirigit al correu electrònic castelloli@diba.cat, i es procedirà a la seva tramitació immediata.
Tanmateix, disposeu del dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent en matèria de Protecció de dades a través del seu portal http://apdcat.gencat.cat/ca/inici
En tot cas, teniu tota la informació de la nostra política de dades aquí:

https://www.castelloli.cat/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.