Vrijwilligers Klassiek op de Campus
Hi!
Dit is het formulier om je in te schrijven als vrijwilliger bij Klassiek op de Campus. Het festival vindt plaats op zondag 17 mei. We hebben veel mensen nodig die ons willen helpen op de zaterdag ervoor met het opbouwen van het terrein en op de festival dag zelf. Heb jij zin in een super gezellig weekend en een gratis Klassiek op de Campus T-shirt, vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Voor vragen over dit formulier of vrijwilligen bij Klassiek op de Campus, stuur een mailtje naar klassiekopdecampus@gmail.com.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
T-shirt maat *
Taken en teams
Op het festival moeten er veel verschillende dingen gebeuren. De verschillende taken hebben we verdeeld over teams. Hieronder kun je aangeven voor welk team jij je het liefst inzet. De teams zijn:

- Terrein: Het terrein team helpt met het opbouwen en afbreken van het terrein. Dit team is vooral op de zaterdag en zondagavond aan het werk. Ze houden zich bezig met het plaatsen van de stoelen, de aankleding, podia etc. Hier hebben we zeker veel mensen nodig!
- Stage: Het stage team zorgt ervoor dat alles op het podium op tijd klaar staat voor de orkesten, denk aan de lessenaars, stoelen etc. Je bent hier vooral bezig tijdens wisselingen van orkesten op het podium.
- Catering: Het catering team biedt ondersteuning voor de cateraars, dat betekend vooral helpen bij een bar of andere eet/drink gelegenheid.
- Info: Het festival heeft een info stand die bemand moet zijn tijdens het festival, dat is waar dit team voor zorgt.
- Flex: Het flex team bestaat uit de mensen die overal even kunnen helpen als het nodig is.
- Kindermuziektuin: De kindermuziektuin is er zodat kinderen muziek kunnen ontdekken. Dit team laat kinderen zien hoe leuk muziek kan zijn en helpt waar nodig in de kindermuziektuin.
- Kook: Het kook team kookt het eten voor de vrijwilligers. (hier zijn maar weinig mensen voor nodig)
Naar welke teams gaat jou voorkeur uit? *
Required
Is er een team dat je niet leuk lijkt?
Wanneer ben je beschikbaar? *
Required
Treed je zelf ook op tijdens het festival? Zo ja, geef dan aan bij welk orkest, koor of ensemble, dan houden wij daar rekening mee.
Your answer
Heb je bepaalde dieetwensen / allergieën?
Your answer
Ander opmerkingen of dingen die we moeten weten?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy