Ik word VRIEND van A'DAM Music School!
Als VRIEND van A'DAM Music School ben je minimaal een jaar betrokken bij de muzikale ontwikkeling van een leerling. De A'DAM Music School verzorgt bandlessen voor kinderen van 8 tot 21 jaar. Deze bandlessen zijn kosteloos voor leerlingen met een stadspas. Naast de bandlessen worden leerlingen ook gestimuleerd om muzieklessen te volgen zodat ze hun vaardigheden op het instrument kunnen verbeteren. Voor leerlingen met een stadspas kan dit met de hulp van VRIENDEN van A'DAM Music School.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam: *
Als VRIEND van A'DAM Music School draag je per jaar €500,- bij. Hiermee maak je het mogelijk voor een leerling met stadspas om het gehele jaar muzieklessen te volgen, naast de bandlessen in A'DAM Toren. Dankzij deze bijdrage kan de leerling zich verder ontwikkelen op een door zijn of haar gekozen instrument. De motivatie en mogelijkheden groeien daardoor en kansen worden dankzij jou gecreëerd.
Stichting A'DAM Music School heeft een ANBI-status waardoor deze donatie ook fiscaal aftrekbaar zou kunnen zijn.
Hoelang wil je VRIEND zijn? *
Ik betaal graag via: *
Mijn factuurgegevens zijn:
Telefoonnummer voor Tikkie
Mocht je meer willen doneren, dan kan dat ook!
Clear selection
Hartelijk dank!
Veel dank voor jouw steun en betrokkenheid. Gedurende het jaar word je op de hoogte gehouden van leuke evenementen met de leerlingen van A'DAM Music School.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of A'DAM Music School. Report Abuse