Kontakta Schibsteds Privacy Team
Här kan du kontakta Schibsteds Privacy Team med dina frågor om behandling av personuppgifter i Schibsted och vid frågor om dina rättigheter kopplade till dina personuppgifter.  

Har du frågor om abonnemang eller om våra tjänster i övrigt så får du snabbare hjälp genom att kontakta kundservice för den specifika tjänsten direkt. Om du har frågor som rör ditt Schibsted-konto (såsom frågor om inloggning och lösenord), vänligen kontakta kundservice hos tjänsten som du vill få tillgång till. Exempelvis kan Aftonbladet kontaktas via: https://support.aftonbladet.se/hc/sv/categories/200877563-Kontakta-oss och Blocket.se via: https://blocket.zendesk.com/hc/sv   

För att vi ska kunna komma i kontakt med dig och besvara din hänvändelse, vänligen fyll i dina kontaktuppgifter i schemat nedanför.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
E-postadress *
Telefonnummer (inte obligatoriskt)
Vilket företag gäller ärendet?
Om din förfrågan gäller ett specifikt företag, ange gärna det här nedanför. Om din förfrågan gäller Schibsted generellt, eller om du är osäker på om förfrågan gäller ett specifikt företag, kan du gå vidare utan att besvara denna del.
Vad kan vi hjälpa dig med? *
Här kan du ge närmare information om vad ditt ärende gäller. Om du kontaktar oss med frågor, kommentarer eller klagomål som är kopplade till skyddet för personlig integritet och GDPR så kan du vara säker på att vårt Privacy Team kommer att motta ärendet och att du kommer att få ett svar så fort som möjligt, senast inom 30 dagar.
Tack!
För närmare information om behandlingen av dina personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy som du hittar här: https://info.privacy.schibsted.com/se/schibsted-sverige-personuppgiftspolicy/
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Schibsted. Report Abuse