Tule mukaan Nuorten filosofiatapahtuma 2023:n työryhmään
Tällä lomakkeella voit hakea Nufit-työryhmän toimintaan kaudelle 2022-2023. Työryhmä aloittaa toimintansa elokuussa, ja kokoontuu sopimuksen mukaan syksyn ja talven aikana aina tammikuun 2023 päätapahtumaan asti. Lomakkeella kerätty tieto paitsi auttaa tavoittamaan Nufit-työryhmään liittymisestä kiinnostuneet, myös helpottaa kiinnostuneiden motivaation ja erityisten kiinnostuksenkohteiden selvittämistä. Tervetuloa mukaan!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimesi *
Sähköpostiosoitteesi
*
Puhelinnumerosi
Kotikuntasi (tiedustellaan työryhmän helsinkiläisten jäsenten suhteellisen osuuden määrittämiseksi)
*
Synnyinvuotesi (tiedustellaan työryhmän nuorten ts. alle 28-vuotiaiden jäsenten suhteellisen osuuden määrittämiseksi)
Esittele itsesi muutamalla lauseella.
*
Mikä sai sinut kiinnostumaan Nufit-työryhmään liittymisestä ja mitä odotuksia tai erityisiä kiinnostuksen aiheita sinulla on?
*
Onko sinulla aiempia kokemuksia (esim. vierailija, Sokrates-väittelyyn osallistunut, haastaja tai muu vapaaehtoinen) Nuorten filosofiatapahtumasta tai Nufit-työryhmästä taikka Nuorten ajattelijoiden klubista?
Kysymyksiä, kommentteja tai muita huomioita?
Rastittamalla tämän kohdan ymmärrät ja hyväksyt yllämainittujen henkilö- ja yhteystietojen keräämisen tämän lomakkeen välityksellä. Tietoja kerätään  Nuorten filosofiatapahtuman työryhmän toimintaan osallistumisen varmistamista ja työryhmän sisäisen viestinnän helpottamista varten, sekä työryhmän nuorten ja Helsingissä asuvien jäsenten suhteellisen määrän selvittämiseksi. Kerättyjä tietoja ei luovuteta millekään kolmannelle osapuolelle, poislukien viranomaistahot lain niin vaatiessa, sekä Helsingin kaupungille työryhmän Helsingissä asuvien alle 28-vuotiaiden suhteellista osuutta selvitettäessä; kaupungille ei luovuteta mitään tietoja, joiden avulla vastaaja voitaisiin henkilöidä. Kerättyjä tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy