Ryöstöretki -event syksy 2019
Eventistä on luvassa massiivinen ja se tulee jatkumaan chatissa onlinemuotoisesti pitkin päivää - kenties useampanakin päivänä. Täytä jokaiselle mukaan haluamallesi hahmolle oma lomake, jotta hahmosi on helpompaa roolittaa!

Jaarlin käskystä, Cultilaiset järjestävät ryöstöretken länteen (Englantiin) ja hyökkäävät mm. Viikingit -sarjan tavoin luostariin SEKÄ sen viereiseen pieneen kylään ottaen niistä orjia ja tietenkin kultasaalista.

Uusi jaarli
Event alkaa kun Njal, entisen jaarlin poika, ottaa itselleen johtajan paikan Cultissa ja julistaa ryöstöretkelle ajankohdan tälle syksylle. Njalin eventin aloittavan yksinroolin löytää foorumilta.
Uudet hahmot eventin kautta
Eventti mahdollistaa uusien hahmojen tuomisen peliin orjina suoraan eventistä. Näin ollen, voit osallistua eventtiin hahmollasi ennen kuin siitä tulee orja joka kuljetetaan laivalla Norraan, tarkemmin ottaen Cultin kaupunkiin. Mikäli tahdot tuoda hahmosi peliin tällä tavoin, luo foorumiin tunnus tulevan hahmosi nimellä. Voit kirjoittaa sille niin halutessasi tietoja.

Saat uuden hahmon peliin osallistumalla eventtiin, jonka aikana Cultilaisten pelaajien tehtävänä on vangita se yhdessä muiden orjien kanssa kullan ryöstelyn aikana.
Lomakkeen tarkoitus
Tällä kyselylomakkeella on tarkoitus kartoittaa ja rakentaa eventin roolirakenne pelinjohtajan YP näkökulmasta niin, että se rullaa kaikkein mielenkiintoisimmalla mahdollisella tavalla ja jakaa kullekin hahmolle ja niiden pelaajille tietyt tehtävät, jotka tekevät eventin jännittävästä toteutumisesta mahdollisen.

Kuka vain eventtiin osallistumisesta kiinnostunut saa lähettää sen - oli pelaaja tai ei.
Chatissa vai foorumilla?
Eventti järjestetään ja sitä pelataan chatissa.
Milloin?
Sopivin aika eventille päätetään annetun palautteen perusteella, mutta luvassa on monipäiväinen event.
Hahmosi Norrassa (myös jos sinulla ei ole sellaista) *
Your answer
Mitä tahdot tehdä eventissä? *
Your answer
Listaa kaikki asiat mitä tahtoisit hahmollesi tapahtuvan eventissä? *
Your answer
Mitä kaikkea hahmollesi EI SAA tapahtua eventissä? *
Your answer
Tahdotko jonkin vastuuroolin eventtiin? Millaisen? *
Your answer
Muuta sanottavaa, kysyttävää? *
Your answer
Paras ajankohta eventille? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service