Săptămâna aventurii/Kalandhét 26.07-01.08.2020
Nume și Prenume/Név: *
Data nașterii:/Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Sexul:/Neme *
Adresă:/Cím:
Localitate:/Helység: *
Strada și număr:/Utca és házszám: *
Cod poștal/posta kód: *
Numărul de telefon/Telefonszám: *
E-mail: *
Cod numeric personal (CNP)/Személyi szám: *
Profil medical/Dietă:/Egészségügyi adatok/Diéta:
Înălţime(cm): /Magasság: *
Greutate(kg):/Súly: *
Te rugăm răspunde cu DA sau NU la următoarele întrebări:/Válaszolj IGEN-el vagy NEM-el a következő kérdésekre:
Alergii?/Allergiák? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi/Ha IGEN-el válaszoltál részletezd:
Vei avea medicamente cu tine?/Hozol magaddal valamilyen gyógyszert ? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi /Ha IGEN-el válaszoltál kérünk részletezd:
Spitalizat în ultimii doi ani?/Kórházi beutalás utóbbi 2 évben? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi/Ha IGEN-el válaszoltál, kérünk részletezd:
Probleme cardiace?/Szívproblémák? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi/Ha IGEN-el válaszoltál kérünk részletezd:
Probleme de tensiune?/ Vérnyomásproblémák? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi/Ha IGEN-el válaszoltál kérünk részletezd:
Probleme cu spatele, umerii, genunchii, gleznele sau cu alte articulaţii?/Hát, váll, térd boka vagy egyéb ízületi problémák? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi/Ha IGEN-el válaszoltál kérünk részletezd:
Alte boli: diabet, astm, epilepsie...? /Más betegségek: cukorbetegség, asztma, epilepszia...? *
În cazul în care ai răspuns cu DA, te rugăm să detaliezi/Ha IGEN-el válaszoltál kérünk részletezd:
În cazul femeilor: însărcinată?/Nők esetében: terhes? *
Copii vor avea acces la telefoanele proprii doar 1 oră în fiecare zi/A gyerekek 1 órát birtokolhatják telefonjukat minden nap
Clear selection
Poţi înota 50 de m?/Tudsz úszni 50 méteren? *
Dacă doreşti meniu vegetarian sau dacă ai o dietă specială (vegetarian, fără carne de porc, fără lapte) te rugăm să notezi aici:/Ha szeretnél vegetáriánus menüt vagy egy speciális diétád van (disznóhús nélkül, tej nélkül stb.) akkor itt tüntesd fel: *
Declaraţie de răspundere
Programul OUTWARD BOUND la care te-ai înscris este un program educativ, constituit din activităţi interactive outdoor (în aer liber) şi indoor (în sală). Metoda de bază este învăţarea prin experienţă, ceea ce înseamnă că vei avea posibilitatea de a participa la activităţi inedite, de a experimenta soluţii şi comportamente noi, de a lucra împreună cu alţi participanţi. Trăirile şi experienţele tale vor fi discutate în grup.

Activităţile pot include tură montană, căţărare, rapel, elemente din grădina de corzi şi sarcini de grup care implică mai mult sau mai puţin efort fizic. Programul este adaptat la nevoile şi capacităţile participanţilor, iar participarea la toate activităţile este pe bază de voluntariat.

Activităţile sunt conduse de trainieri calificaţi şi experimentaţi, care au grijă atât de siguranţa fizică, cât şi de cea psihică a participanţilor.

Unele dintre activităţi implică efort fizic şi riscuri de accidentare, previzibile sau imprevizibile. Participanţii vor fi obligaţi să folosească echipamentele de protecţie oferite de OUTWARD BOUND ROMANIA, şi vor trebui să respecte regulile de siguranţă explicate de instructori.

Informaţiile de pe această fişă de înscriere ne vor ajuta să adaptăm programul la capacităţile tale fizice şi să-ţi oferim sprijin în cazul oricărei limitări fizice pe care o ai. Informaţiile de pe această fişă de înscriere vor fi tratate confidenţial.

Participanţilor sub 18 ani le sunt strict interzise fumatul şi consumul de băuturi alcoolice pe toată durata cursului. Consumul de droguri sau medicamente ilegale şi neprescrise este strict interzis tuturor participanţilor. Nerespectarea acestor reguli duce la trimiterea acasă a participantului în cauză.

OUTWARD BOUND ROMANIA, respectiv Outward Bound International şi Outward Bound Global nu răspund de nici un incident sau accident cauzat de lipsa informaţiilor declarate în această fişă, sau din nerespectarea regulilor şi instrucţiunilor din timpul programului.

OUTWARD BOUND este recunoscut la nivel internaţional ca fiind organizaţia care pune cel mai mare accent pe siguranţa participanţilor şi în cei 20 ani de funcţionare OUTWARD BOUND ROMANIA nu a avut nici un accident semnificativ.

Az OUTWARD BOUND program, amelyre beiratkoztál, egy nevelő jellegű program, amely outdoor (szabadtéri) és indoor (beltéri) tevékenységekből épül fel. A módszer alapja a tapasztalat általi tanulás, ami azt jelenti, hogy lehetőség lesz részt venni különleges tevékenységeken, kipróbálni új megoldásokat, viselkedéseket, együtt dolgozni másokkal. Az általad átélt élményeket és tapasztalatokat a csoportban megbeszéljük.

A tevékenységek hegyi túrát, hegymászást, ereszkedést, kötélkerti tevékenységeket, csoportfeladatokat foglalnak magukba, amelyek több, vagy kevesebb fizikai megerőltetést igényelnek. A program a résztvevők igényeihez és képességeihez igazodik és a tevékenységekben való részvétel önkéntes alapon történik. A tevékenységeket képzett, tapasztalt oktatók vezetik, akik szem előtt tartják a résztvevők testi és lelki biztonságát. Egyes tevékenységek fizikailag megerőltetőek és balesetveszélyesek lehetnek, ami nem mindig előrelátható. A résztvevőknek kötelességük használni az OUTWARD BOUND ROMANIA által biztosított védőfelszereléseket, és kötelességük betartani az oktatók által elmagyarázott biztonsági szabályokat.

A beiratkozási lapon olvasható információk segítenek bennünket abban, hogy a programot a te fizikai képességeidhez igazítsuk és segíthessünk bármilyen testi korlátoltság estében. Az itt megadott személyes információkat bizalmasan kezeljük.

A 18 év alatti személyek esetében szigorúan tilos az alkoholfogyasztás és a dohányzás a tanfolyam teljes ideje alatt. A kábítószer-fogyasztás, vagy illegális gyógyszerek használata szigorúan tilos minden résztvevő számára. Ezen szabályok megsértése a részvevő hazaküldésével járhat.

Az OUTWARD BOUND ROMANIA, illetve az Outward Bound International és az Outward Bound Global nem felelnek semmilyen balesetért, vagy incidensért, amelynek oka a jelentkezési lapon leírtak figyelmen kívül hagyásából, vagy a tanfolyamon elhangzott utasítások és szabályok be nem tartásából származik. Az OUTWARD BOUND különleges hangsúlyt fektet a résztvevők biztonságára és ebben nemzetközi szinten elismerésnek örvend. A romániai OUTWARD BOUND szervezet 20 éves tevékenysége során egyetlen résztvevő sem szenvedett komoly balesetet.
A jelentkezési ív révén megvalósuló adatkezelésre a GDPR 6. cikk (1) a) alapján a Jelentkezők önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A hozzájárulását Ön a programon való részvételi szándékának kifejezésével, valamint személyes adatai önkéntes megadásával adja meg. Az Ön által megadott személyes adatokat az Outward Bound Románia kizárólag a program biztonságos és hatékony levezetése céljából használja fel, azokhoz kizárólag az Outward Bound Románia vezetői és a feladatra kijelölt munkatársai férnek hozzá.

Visszamondás tábor előtt: a teljes összeg 30%-ának a visszatartásával jár. Visszalépés tábor alatt: a tábor első felében betegség miatt történt visszalépés esetén a résztvevő 50%-os visszatérítésre jogosult amennyiben orvosi igazolást hoz majd a betegségről!!!!!


Prin trimiterea acestui formular, vă dați acordul că informațiile furnizate să fie stocate, prelucrate și procesate de către Outward Bound România./Jelen nyomtatvány megküldésével Ön elfogadja, hogy a megadott adatokat az Outward Bound Románia tárolja, kezelje, feldolgozza.
Clear selection
Eşti DE ACORD că Outward Bound România poate utiliza orice fotografie sau film care sunt făcute pe durata cursurilor / taberelor cu scopuri de marketing? EGYETÉRTESZ azzal, hogy az Outward Bound Románia felhasználhat marketing és más célokra minden olyan fényképet, felvételt vagy írott visszajelzést, amely a képzés / tanfolyam során készült? (Üres rubrikát igennek tekintjük.) *
Declar pe proprie răspundere, că am citit, am înţeles şi sunt de acord cu cele înscrise în această fişă./ Saját felelősségemre kijelentem, hogy elolvastam, megértettem és egyetértek az itt leírtakkal *
Datele persoanei de contact în caz de urgenţă: /Kapcsolatszemély adatai sűrgősség esetén:
Nume:/Név: *
Relația:/Kapcsolat: *
Nr. de telefon în caz de urgenţă:/Telefonszám: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy