Inschrijfformulier Erfgoed 40-45 Valkenswaard 18 september 2020
Tijdstip van evenement: 18 september 2020
Adres van evenement: De markt in Valkenswaard.
Neem contact met ons op via Hillebrand 06-20533401 of Evert 06-30171894 / evenementen@clubwheels.nl

Evenals in voorgaande jaren zal deze Stichting, in samenwerking met Wheels, op vrijdag 18 september a.s. weer een 40-45 evenement organiseren.

Static show WO 2 voertuigen op de markt in Valkenswaard op vrijdag 18 september 2020 van 11.00 tot 16.00 uur. Een ideale combinatie met het Fakkeldefilé Eindhoven.

U bent welkom op de markt in Valkenswaard vanaf 10.30 uur en om 16.00 uur kunnen we dan vertrekken naar Borkel en Schaft. Daar vindt, zoals altijd, de start plaats van het Fakkeldefilé Eindhoven. Voor deelnemers is er koffie en zal er een lunch worden geregeld.

Inschrijven kan tot 1 september 2020.
Email address *
Naam (voor & achternaam) *
Woonplaats *
Aantal personen *
Telefoonnummer *
Lidnummer *
Kenteken *
Merk & Type *
Wapens en namaakwapens zijn niet toegestaan. De deelnemer verklaart dat hij/zij op eigen risico deelneemt aan dit evenement. De organisatie en de vereniging Wheels is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect voortkomend uit deelname aan dit evenement. De deelnemer verklaart dat het voertuig aan de wettelijke eisen (b.v. APK en WA-verzekering) voldoet en dat hij/zij gerechtigd is het voertuig te besturen. Deelname kan door de organisatie zonder opgaaf van reden worden geweigerd. Hiermee ben ik akkoord dat Wheels deze gegevens bewaart in een databestand, uitsluitend voor eigen gebruik. Tijdens evenementen worden personen en voertuigen mogelijk gefotografeerd. Ik ben akkoord dat ik en/of mijn voertuig in Transmission en/of op de site van Wheels worden getoond. Vinkje deelnemer voor akkoord voorwaarden.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy